Half Life'ın VR oyunu geliyor! Half Life: Alyx

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan Half-Life, sanal gerçeklik oyunu ile geri dönüyor.
Half Life'ın VR oyunu geliyor! Half Life: Alyx

Oyun dünyasının en önemli firmalarından olan Valve, sanal gerçeklik oyunları üzerinde çalıştığını ilk olarak 2017 yılının Şubat ayında duyurmuştu. Bugün ise konu ile ilgili yeni bir açıklama paylaşan Valve, Half-Life temalı yeni bir sanal gerçeklik oyunu geliştirdiğini paylaştı.

Twitter üzerinden bir paylaşım yapan Valve, Half-Life: Alyx adındaki yeni sana gerçeklik oyununun detaylarının ise Perşembe günü paylaşılacağını da duyurdu. Half-Life serisinin hayranlarının uzun zamandır serinin 3. oyununu beklediğini de hatırlatalım.

Şu an için oyun ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadığını da ekleyelim. Fakat oyunun isminde yer alan "Alyx" ismi Half-Life 2 oyununda yer alan "Alyx Vance" isimli karakteri çağrıştırıyor. Half-Life: Alyx oyununu bu karakterin hikayesini anlatması sürpriz olmayacaktır.

Perşembe günü oyunun detayları açıklanınca Half-Life: Alyx ile ilgili her şeyi sizlere aktaracağız. Half-Life serisinin 3. oyununun gelip gelmeyeceği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Hatırlatmak gerekirse Valve, sevilen oyun serilerinin 3. oyununu geliştirmemekle ünlü. Half-Life, Team Fortress, Portal, Left 4 Dead ve Dota gibi ünlü serilere imza atan Valve, asla bu serilerin 3. oyunlarını geliştirmedi. Bugün karşımıza çıkan başka bir bilgi ise oyunun ilk görüntülerinin 12 Aralık tarihinde düzenlenecek The Game Awards etkinliğinde gösterilecek olması oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.