SPONSORLU

Mobilefest “Start-up Günü” ile girişiminizi geleceğe taşıyın

Girişimcilerin işlerini geliştirmelerine de katkıda bulunacak olan mobil uygulama fuarı Mobilefest, 21-24 Kasım 2019 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenleniyor.
Mobilefest “Start-up Günü” ile girişiminizi geleceğe taşıyın

Dijital pazarlama profesyonellerini, mobil uygulama dünyasını ve girişimlerle yatırımcıları bir araya getirirken, girişimcilerin işlerini geliştirmelerine de katkıda bulunacak olan mobil uygulama fuarı Mobilefest, 21-24 Kasım 2019 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenleniyor. Mobilefest kapsamında dört gün boyunca devam edecek olan MMA Innovate Summit’in ikinci gününde girişim ekosisteminin liderleri bir araya gelirken, bu alanda önde gelen yerli ve yabancı konuşmacılar, yaşanmış örneklerle girişimcilere ve yatırımcılara yol göstererek ilham verecekler.

MMA Innovate Summit konuşmacıları arasında, Adam Berke, Gagan Bhatia, Francesco Cracoli, James Bott gibi uluslararası arenada kendi girişimleriyle önemli başarılar elde etmiş, ekosisteme mentor ve yatırımcı olarak destek veren önemli isimler bulunuyor. “Start-up Günü”nde ayrıca, en iyi mobil girişimlerin seçileceği Start-Up yarışmasının kazananları ödüllerini alacak.

En iyiler Berlin’deki TechCrunch’a gidiyor!

Yarışmada ön elemeyi geçen 10 girişim, MMA Innovate Summit sahnesinde marka ve çalışmalarını anlatma fırsatını yakalarken, kendilerine özel 4 m2’lik hazır stand alanları da bulunacak.

Sektörün önde gelen isimlerinin yer aldığı jüri ile belirlenecek olan 3 girişim (En İyi B2B, En İyi B2C ve En İyi Mobil Oyun) ödül töreninde plaketlerini alırken, konaklama ve ulaşım masrafları Mobilefest tarafından karşılanarak Berlin’de düzenlenen dünyanın en iyi start-up etkinliklerinden TechCrunch’a gitme şansı elde edecekler.

Mobilefest’de ayrıca girişimler için çok uygun şartlarda hazır stand ve 4 günlük MMA Innovate Summit biletini kapsayan fırsat paketi bulunmakta. Mobilefest’de yer almak isteyen girişimler bu paketten faydalanarak standlarında melek yatırımcılar ve sektör profesyonellerini ağırlama imkanı yakalarken, sektörün önde gelen isimlerinden ilham alacak ve fuar süresince gündeme oturacak medya gücünden de yararlanacaklar.

Girişimcinin ihtiyacına özel etkinlikler

Marka ve ürünlerinin farklılığını etkin bir şekilde anlatmak isteyenler için özel olarak tasarlanan Start-up Günü, kapsamlı içeriğiyle girişimlerini geleceğe taşımak isteyen profesyonellere destek verecek. Düşük maliyet ve az sayıda çalışanla yüksek kârlar elde edilebilme yeteneğine sahip olan start-up’lar, karlılığını artırmak isteyen yatırımcılar için de önemli bir potansiyel oluşturuyor. Start-up ve yatırımcı bileşenlerini bir araya getiren bu etkinlik, doğru işin doğru yatırımcıyla tanışmasında kritik rol oynuyor. Alınan yatırım kadar bu yatırımı en iyi şekilde kullanmak, ortaya konulan fikrin girişimden öteye giderek kazanç getiren bir iş modeline dönüşmesini sağlamak da önemli. Bu doğrultuda girişimler, Start-up Günü’nde girişimcilik evreninin etkili oyuncuları olan kuluçka merkezleriyle de bir araya gelebilecekler.

Start-up Ödülleri’ne başvuru yapmak ya da ziyaretçi olarak katılmak isteyen girişimler www.mobilefest.net adresinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.