Twitter yeni Konu Başlıkları özelliğini duyurdu

Önümüzdeki aylarda Konu Başlıkları özelliğini yayına alacağını duyuran Twitter kullanıcıların bir konu hakkındaki tweetleri takip etmesini kolaylaştırıyor
Twitter yeni Konu Başlıkları özelliğini duyurdu

Geçtiğimiz günlerde siyasi reklamları platformundan kaldırmasıyla gündeme gelen Twitter, önümüzdeki aylarda Konu Başlıkları özelliğini yayına alacağını duyurdu. Bu yeni özellik; bir konu hakkındaki sohbetleri tek bir dokunuşla takip etmenizi kolaylaştıracak. 

Konu Başlıkları önerilerinin ana sayfanızda ve arama çubuğunda yer alacağını da belirtelim. Arama çubuğunda belirecek olan konu başlıkları önerileri, halihazırda Twitter’da takip ettikleriniz ve aramaya meyilli olduğunuz konulara bağlı olarak belirlenecek.

Özellik kapsamında sevdiğiniz müzik grubundan tuttuğunuz takıma ve hatta hayran olduğunuz ünlülere kadar birçok konu başlığını takip edebiliyorsunuz. Twitter’da bir konuyu takip etmeyi seçtiğinizde ise konuyla ilgili uzmanların, hayranların ya da konu hakkında konuşmaya eğilimli olan hesapların attığı Tweet'leri göreceğinizi ekleyelim.

Daha önce kullanıcıların, belli bir konu hakkındaki gelişmeleri takip edebilmek için belirli hesaplar izlemesi, araması ya da güncel tweetlere ulaşmak için Araştır sekmesine bakması gerekiyordu. Yeni Konu Başlıkları özelliği sayesinde kullanıcılar,  tek bir dokunuşla önem verdiği konularla ilgili en alakalı ve ilginç Tweet'leri görme seçeneğine kavuşuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.