Shopify, küçük işletmeler için yeni e-posta pazarlama aracını tanıttı

E-ticaret SaaS sağlayıcısı Shopify, özellikle küçük işletmeler için yeni bir e-posta pazarlama aracı piyasaya sürdüğünü açıkladı.
Shopify, küçük işletmeler için yeni e-posta pazarlama aracını tanıttı

E-ticaret SaaS sağlayıcısı Shopify, özellikle küçük işletmeler için yeni bir e-posta pazarlama aracı piyasaya sürdüğünü açıkladı. Bu araç, mağazaların Shopify Marketing içinde yerel olarak e-posta pazarlama kampanyaları oluşturmasını, yönetmesini ve izlemesini sağlıyor.

Mevcut marka varlıklarını ve ürün içeriğini satıcıların mağazalarından içe aktarabilen özelleştirilebilir e-posta şablonları sunuyor ve e-postalar satıcının etki alanı adı kullanılarak gönderiliyor. Shopify Email, ayrıca e-postayı açık ve tıklama oranlarının yanı sıra alışveriş sepetlerine ve satın alınanlara eklenen ürün sayısının gösterildiği kampanya analizlerini de içeriyor.

Shopify, kendi paylaştığı blog yazısında 2018'de başlatılan pazarlama uygulaması uzantıları kullanılarak oluşturulan Shopify Email'in Shopify'da kullanılabilen birçok pazarlama uygulamasından biri olduğunu; KOBİ'lerin Facebook, Google, Microsoft ve Snapchat'te reklam yayınlayabilmeleri için en büyük reklam platformlarıyla ortaklık kurduklarını açıkladı. Şirket, API'larını açarak, Seguno, Omnisend ve SMSBump gibi üçüncü taraf pazarlama uygulamalarını da Shopify'a entegre ettiklerini ve böylelikle pazarlama kampanyaları düzenlemenin kolaylaştığını belirtti. 

Shopify'ın geçtiğimiz haftalarda 3. çeyrek sonuçlarını açıkladığını ve bu sonuçlara göre çift haneli büyüme gerçekleştirdi. Şirket güçlü bir gelir artışı görmesine rağmen, hızla yükselen işletme giderleri kârlılığa ağırlık verdi. Faaliyet giderleri, bir önceki yıla göre 181 milyon dolardan 252 milyon dolara, yıllık bazda yüzde 39 arttı. Faaliyet kaybı 2018'in üçüncü çeyreğindeki 31,4 milyon dolardan 35,7 milyon dolara yükseldi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.