IoT girişimi Pubinno, yeni ürünü Smart Tap II'yu tanıttı

Fıçı biranın en verimli ve kalitesi standart şekilde servis edilmesini sağlayan yapay zeka tabanlı akıllı bira muslukları yapan Pubinno, yeni ürünü Smart Tap II'yu tanıttı.
IoT girişimi Pubinno, yeni ürünü Smart Tap II'yu tanıttı

Fıçı biranın en verimli ve kalitesi standart şekilde servis edilmesini sağlayan yapay zeka tabanlı akıllı bira muslukları yapan Pubinno, yeni ürünü Smart Tap II'yu tanıttı. Merkezi San Francisco'da bulunan yerli girişimin, fıçı bira hizmetindeki zorluklara odaklanarak tüm ekosistem için uçtan uca yenilikçi çözümler sunmayı hedeflediğini hatırlatalım. Pubinno'nun yeni ürünü de bu hedef doğrultusunda kullanıcılara sunuluyor.

Mevcut teknolojiyle fıçı bira kalitesini korumanın oldukça zor olduğunu söyleyebiliriz. Bar sahiplerinin bakış açısından bakıldığında ortalama olarak yüzde 23 gibi çok yüksek bir atık yüzdesi mevcut. Dahası, yetersiz teknoloji altyapısı birayı takip etmeyi zorlaştırıyor. Ayrıca temizlik kalitesi ve süreleri bakımından standartlaştırılmamış saha servisi verimliliği azaltıyor. Pubinno'nun yeni ürünü Smart Tap II ise robotik, IoT ve yapay zeka teknolojilerini bir araya getiriyor.

Fıçı verimi yüzde 20'ye kadar artıyor

Pubinno Smart Tap II, barmenlerin musluklardaki sensörlere davranışını öğreniyor; ürünün patentli robot teknolojisi, mükemmel bira bardağı için en uygun akış profilini yaratıyor. Ortaya çıkan veriler, Pubinno'nun gösterge tablosu ve mobil uygulamaları aracılığıyla izlenebiliyor. Böylelikle mekanlar için verim de artmış oluyor. 

Barlar, Pubinno'nun mobil uygulaması ile işletme verimliliğini artırırken, bira fabrikaları da kaliteyi iyileştirmek ve standart hale getirmek için kullanabiliyor. Bunlara ek olarak, Pubinno'nun akıllı çözümleri fıçı verimini yüzde 20'ye kadar artırabiliyor. Bu oran da özellikle alkol maliyetlerinin oldukça yüksek olduğu ülkemizde işletmeler için ciddi bir kazanç anlamına geliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.