Workday, online tedarik platformu Scout RFP'yi 540 milyon dolara satın almayı planlıyor

Workday, dün yaptığı açıklamada online tedarik ve satın alma yazılımları üreten Scout RFP'yi 540 milyon dolar karşılığında satın almayı planladığını duyurdu.
Workday, online tedarik platformu Scout RFP'yi 540 milyon dolara satın almayı planlıyor

Workday, dün yaptığı açıklamada online tedarik ve satın alma yazılımları üreten Scout RFP'yi 540 milyon dolar karşılığında satın almayı planladığını duyurdu. San Francisco'da bulunan Scout RFP platformu, işletmelerin proje alımından sözleşme ve tedarikçi yönetimine kadar tüm tedarik sürecini yönetmelerine yardımcı olmak için tasarlandı. Scout RFP'nin bugüne kadar 60 milyon dolardan fazla yatırım aldığını ve şirketin değerlemesinin 184,5 milyon dolar olduğunu da hatırlatalım.

Şirket, devralımın Workday'in ödeme yapılacak tedarik hizmetleri portföyünü genişletmesine ve kapsamlı bir ödeme kaynağı çözümü sunma yeteneğini hızlandırmasına yardımcı olmak amacıyla yapıldığını belirtti.

Workday CEO'su ve kurucu ortağı Aneel Bhusri, Scout RFP, harcamaları daha iyi optimize etmek için kayda değer bir değişim geçiren tedarik ekipleri tarafından sevilen bir endüstri lideri olduğunu söyledi. Ayrıca birlikte, harcama yönetimi pazarındaki momentumlarını hızlandıran ve müşterilerin tek bir sistemde nasıl planlayabileceklerini, uygulayabileceklerini, analiz edebileceklerini ve genişletebileceklerini görebilecekleri modern bir ödemeli kaynak çözümü sunduklarını da sözlerine ekledi.

Sonuç olarak Scout RFP 'nin satın alım sonrasında çekirdek kaynak teknolojisini geliştirmeye ve müşterileri desteklemeye devam edeceğini hatırlatalım. Ayrıca şirketin Kuzey Amerika ve Avrupa'daki 160'tan fazla çalışanının satın alma gerçekleştikten sonra Workday bünyesine katılacağının da altını çizelim. 155 ülkede 240 müşterisiyle faaliyet gösteren Scout RFP, şirketin sağladığı verilere göre 300 bin kullanıcıya sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.