Photoshop'un tam sürümü iPad için kullanıma sunuldu

Adobe tarafından paylaşılan bilgilere göre Adobe Photoshop'un tam sürümü iPad modelleri için kullanıma sunuldu.
Photoshop'un tam sürümü iPad için kullanıma sunuldu

iPad modelleri için Photoshop'un tam sürümünün geleceğini sizlere 2018 yılının Temmuz ayında aktarmıştık. Bugün Adobe tarafından paylaşılan bilgilere göre Adobe Photoshop'un tam sürümü iPad modelleri için kullanıma sunuldu. iPad OS ile daha da güçlenen ve neredeyse bir bilgisayarın yapabildiği her şeyi yapabilen bir noktaya gelen iPad modelleri, Photoshop'un tam sürümü ile birlikte daha da güç kazanmış oldu.

App store aracılığı ile kullanıma sunulan Adobe Photoshop'un tam sürümü 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabiliyor. 30 günün ardından uygulamayı kullanmak istiyorsanız ise Creative Cloud aboneliğini kullanmanız gerekiyor.

Halihazırda Adobe'nin masaüstü uygulamaları için aboneliğiniz varsa Adobe Photoshop'un iPad için kullanıma sunulan tam sürümünü de kullanabilirsiniz. Kullanıma sunulan Photoshop'un tam sürümü, iPad Pro, iPad Pro 12,9 inç ve 2. nesil iPad Pro 12.9 inç, iPad Pro 10,5 inç, iPad Pro 9,7 inç, 5. nesil iPad, iPad Mini 4 ve iPad Air 2 modelleri tarafından kullanılabilecek.

Photoshop'un tam sürümü ile birlikte iPad modellerinde başladığınız bir projeye uygulamanın masaüstü versiyonunda devam etmek de mümkün. Dilerseniz iPad modelleri için geliştirilen Adobe Photoshop'un tam sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.