Kasım 2018 kampanyalarında satış rakamlarını açıklayan Trendyol'un bu seneki hedefi 40 milyon ürün satışı [infografik]

Trendyol, her yıl kasım ayında kullanıcılara ciddi indirimler sunan kampanya günü 2018 yılının kasım ayına dair verilerini paylaştı ve bu seneki hedeflerini açıkladı. 
Kasım 2018 kampanyalarında satış rakamlarını açıklayan Trendyol'un bu seneki hedefi 40 milyon ürün satışı [infografik]

Türkiye'nin önemli e-ticaret platformlarından Trendyol, geçtiğimiz yılın kasım ayına dair verilerini paylaştı ve bu seneki hedeflerini açıkladı. 

Geçen yılın aynı döneminde 11 milyon ürün satışı gerçekleşti

Geçtiğimiz yılın kasım ayında 150 milyon ziyarete ulaşan Trendyol'da satılan ürün sayısı ise 11 milyon oldu. 3 milyar sayfa görüntülemeye ulaşan platformda görüntülemelerin yüzde 93'ü ve satışların yüzde 81'i mobilden geliyor. Google'da ise bu dönemde en çok Trendyol'un arandığını belirtelim. 

Hedef 40 milyon ürün satışı

Trendyol, kasım ayında düzenleyeceği “Büyük İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” kampanyalarında yüzde 80’lere varan indirimlerle milyonlarca ürünü kullanıcılarına sunacak. Trendyol Group’tan yapılan açıklamaya göre bu yıl kasım ayında her zamankinden daha büyük kampanyaların gerçekleşeceği duyuruldu. Hedef, 40 milyon ürün satışı, 500 milyon ziyaret, 20 milyar görüntülenme.

Trendyol, 9-10-11 Kasım tarihlerinde Büyük İndirim Günleri, 26 Kasım-01 Aralık tarihlerinde ise Efsane Günler kampanyalarını kullanıcılara sunacak. Tekstil, ayakkabı & aksesuar, ev tekstili ve dekorasyon, mobilya, beyaz eşya, elektronik, anne-çocuk, kozmetik gibi birçok farklı kategoride milyonlarca ürün yüzde 80’lere varan indirimlerle Trendyol'da olacak.

Trendyol'un şu anda 2000 kişilik bir ekiple 25 milyon üyeye hizmet verdiğini hatırlatalım. Müşterilerine tekstil, ayakkabı, aksesuar, ev tekstili ve dekorasyon, mobilya, beyaz eşya, elektronik, anne-çocuk, kozmetik gibi birçok farklı kategoride, yılda 200 milyondan fazla ürünü ulaştırıyor. 2018 yılında ise Alibaba'nın Trendyol’un yatırımcısı ve stratejik ortağı olduğunu hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.