Para gönderme girişimi TransferGo 5 milyon işlem barajını aştı

Londra merkezli uluslararası para gönderme girişimi, kurulduğu 2012 yılından bu yana kadar 5 milyon para gönderme işlemine aracılık ettiğini açıklayarak, büyüme stratejilerine dair yeni sinyaller verdi.
Para gönderme girişimi TransferGo 5 milyon işlem barajını aştı

Londra merkezli uluslararası para transfer girişimi TransferGo, 5 milyon işlem sayısını geçtiğini ve şirketi yeni transferlerle güçlendirdiğini açıkladı. Bu yılın başında kullanıcı sayısının 900 bin olarak açıklayan TransferGo, giriş yaptığı yeni ülkelerle de hedef pazarını genişletiyor.

Bundan yaklaşık 1 yıl kadar önce 17.5 milyon dolar yatırım almayı başaran TransferGo, insan kaynağını da güçlendirmek için kolları sıvamış durumda. Şirket bünyesinde Chief Product Officer (CPO), Chief Commercial Officer (CCO), Chief People Officer ve Chief Growth Officer olmak üzere dört farklı pozisyon açan TransferGo, bu koltukları dolduran isimleri de paylaştı.

TransferGo'nun üründen sorumlu yetkili ismi Scott Chow oldu. Chow, daha önce Santander ve Starling Bank'de benzer pozisyonlarda görev almıştı. Şirketin operasyonlardan sorumlu ismi ise daha önce PayPal'da tecrübesi bulunan Simon Moran oldu.

Şirketin insan kaynağı liderliği pozisyonuna ise Anna Roe geçti. Roe, daha önce Airbnb ve TransferGo'nun önemli rakiplerinden Transferwise'da görev almıştı. TransferGo için belki de en önemli departmanlardan biri olacak ve büyümeden sorumlu Growth ekibine ise Gareth Knight liderlik yapacak. Bu dört önemli isimle saflarını güçlendiren TransferGo, alanında oldukça tecrübeli isimlerden kaliteli bir kadro oluşturuyor gibi gözüküyor.

Yaptıkları yeni işe alımlarla ilgili açıklamada bulunan şirketin kurucu ortağı ve CEO'su Daumantas Dvilinskas da, yeni pazarlara girmeye devam edeceklerini ve büyüme stratejileri için doğru insanları bünyelerine katmaktan duydukları heyecanı dile getirdi. Son olarak İstanbul ofisiyle de hizmet verdiğini belirtmemiz gereken TransferGo, 50 farklı ülkede operasyonlarını sürdürüyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.