Inspiration Weekend tüm hızıyla başladı!

Yeni Fikirler Yeni İşler Hızlandırma Programının 15. yılı özel etkinliği olan Inspiration Weekend, 1-2 Kasım tarihlerinde Sapanca'da düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Yeni Fikirler Yeni İşler 2018 Demo Day'i ile ilgili tüm detayları haberler ve videolar ile sizlere aktarmıştık. Bu yıl ise Inspiration Weekend adındaki yeni bir etkinlik düzenleyen YFYİ, iki gün boyunca girişimcilik dünyasını buluşturacak. Yeni Fikirler Yeni İşler Hızlandırma Programının 15. yılı özel etkinliği olan Inspiration Weekend, 1-2 Kasım tarihlerinde Sapanca'da düzenlenecek.

Webrazzi olarak iki gün boyunca yerinden takip edeceğimiz Inspiration Weekend, Elginkan Vakfı'nın ana iş ortaklığı ile gerçekleştirilecek. Inspiration Weekend, 4129Grey CEO'su Alemşah Öztürk'ün konuşması ile başladı. Başarı ile ilgili hikayeleri anlatmanın kolay olduğunu dile getiren Öztürk, başarısızlık hikayesini anlatmayı çok sevdiğini de dile getirdi.

İki gün boyunca girişim dünyasını bir araya getirecek olan Inspiration Weekend'in konuşmacıları arasında ise Mert Yıldız, Uğur Demirbaş, Commencis kurucu ortağı ve CEO'su Fırat İşbecer ve Selçuk Erdem gibi önemli isimler yer alıyor. Yeni Fikirler Yeni İşler Hızlandırma Programı tarafından düzenlenen Inspiration Weekend ile ilgili tüm detayları iki gün boyunca sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.