Girişimciler için en faydalı mobil uygulamalar

Dijital dönüşümün hızla ilerlediği çağımızda verimlilikleriyle başarılara imza atan girişimcilerin işlerini daha organize yönetmeleri için teknolojiden farklı biçimlerde yayarlanması çok önemli. Sahip olunan satış veya pazarlama becerilerinin teknolojiyle desteklenmesi şart. Bu noktada girişimci uygulamaları devreye giriyor. Girişimciler için olmazsa olmaz uygulamaları derledik. 
Girişimciler için en faydalı mobil uygulamalar

Girişimcilerin işletmelerinin gelişmesine yardımcı olacak harika uygulamaları hayatına bütünleşmiş etmesi gereklilik haline geliyor. Peki, en iyi girişimci uygulamaları hangileri? Bir kısmı çoğu kullanıcının telefonda halihazırda bulunan temel uygulamalar arasında sayılan, girişimciler için en faydalı mobil uygulamaları listeledik.  

1. Evernote

Evernote, girişimcilerin mutlaka kullanması gereken dijital pazarlama araçları arasında bulunuyor. Android ve iOS işletim sistemi kullanan cihazlara indirilebilen mobil uygulama; parlak fikirlerin kaydedilmesine ve herhangi bir cihazdan paylaşılmasına olanak tanıyor. Ücretsiz bir uygulama olan Evernote, cihazlar arası senkronizasyon ve yapılacak listesi oluşturma özellikleri sayesinde en iyi not alma uygulamalarının da başında geliyor. 

iOS

Android

2. Skype

Girişimcilerin dijitalde kullanmaları gereken araçlar arasında bulunan Skype; her yerden ücretsiz çağrılar yapabilmeye, çağrıları kaydedebilmeye, toplantılar düzenleyebilmeye ve video oturumları yönetebilmeye olanak tanıyor. Skype hizmeti, dünya çapında bir milyondan fazla ücretli Wi-Fi noktasına da bağlanabiliyor. Uygulama, özellikle sık seyahat eden girişimcilerin tercihi oluyor. 

iOS

Android

3. Headspace

Headspace, çalışma performansının yüksek seviyede kalmasına yardımcı olan modern bir meditasyon uygulaması. Headspace, yoğun hayat süren girişimcilerin taze ve odaklanmış hissetmelerine yardımcı oluyor. Her gün 10 dakikalık meditasyonla rahatlama sunan uygulama, sesli bir şekilde kullanıcıyı yönlendiriyor.

iOS

Android

4. LinkedIn

LinkedIn, çeşitli mobil uygulamaları sayesinde kariyerin veya işin bir üst seviyeye taşınmasına aracılık ediyor. İyi tasarlanmış, hızlı ve kullanımı kolay uygulama sayesinde viral etki yaratmak mümkün oluyor. LinkedIn, doğru bağlantılarla iletişime geçmek için iyi bir araç. Dolayısıyla LinkedIn için mobil dünyasının cevherlerinden biri diyebiliriz. 

iOS

Android

5. FreshBooks

Kapsamlı bir finans ve muhasebe uygulaması arayışı içinde olanların tercihi FreshBooks oluyor. Profesyonel görünümlü faturalar oluşturmayı ve masraflar için otomatik olarak faturalandırmayı kolaylaştıran FreshBooks, tüm makbuzları ve giderleri tek bir yerde izlemeye ve özelleştirilmiş raporlar oluşturmaya olanak tanıyor. Muhasebe yazılımı kategorisinin liderleri arasında bulunan uygulama, faturalandırılan müşterilerin sayısına bağlı olarak ücretlendiriliyor. 

iOS

Android

6. Dropbox

Dropbox, belgelerin düzenli olarak bulutta saklanmasına ve kolayca paylaşılmasına olanak tanıyor. Uygulama sayesinde belgeler, telefon, bilgisayar ve tablet aracılığıyla sorunsuz görüntülenebiliyor. Bu özellikleriyle Dropbox, girişimcilerin hayatını kolaylaştırıyor. 

iOS

Android

7. Canva

Görsellerin hızlı şekilde düzenlenebildiği, blog ya da sosyal medya kanalların paylaşılabildiği uygulama zamanı kıymetli girişimcilerin yardımına koşan online araçlar arasında bulunuyor. Canva, e-ticaret sitesi olan girişimcilerin en sık kullandıkları araçlardan biri olarak geniş şablon türleri yelpazesine sahip oluşuyla dikkat çekiyor. 

iOS

Android

8. TapeACall Pro

Dijitalleşen dünyada toplantılara kağıt kalemle girmek bile demode sayılabiliyor. Bu noktada TapeACall Pro uygulaması devreye giriyor. Uygulama, girişimcilerin toplantıları kaydedebilmesini hatta iPhone’daki görüşmelerini kayıt altına alabilmesini sağlıyor. Kayıtları kullanmak için elbette yasalar çerçevesinde hareket etmek gerekiyor. 

iOS

9. Basecamp

Girişimcilerin kullanabilecekleri proje yönetim araçlarından biri de Basecamp. Basecamp; sohbetlerin, dosyaların, yapılacakların tek çatı altında toplanmasını sağlayarak girişimcinin büyük resmi görmesine yardımcı oluyor. Kullanıcı ve proje sayısından bağımsız olarak hizmet veren uygulama, iletişim sorunun ve sürekli toplantı yapma ihtiyacının önüne geçiyor. 

iOS

Android

10. MindNode

Yoğun çalışan ve gündemi yoğun olan girişimciler için ideal mobil uygulamalardan biri de MindNode. Karar vermede en etkili yollar arasında sayılan uygulama, fikirleri somut bir haritaya dönüştüren bir zihin haritalama uygulaması. Uygulama, fikirlerini berrak şekilde görmek isteyen girişimcilere hitap ediyor. 

iOS

11. RescueTime 

Başarıya ulaşmanın en etkili yollarından biri de zamanı etkin şekilde kullanabilmek. RescueTime adlı uygulama, girişimcilerin zamanı en iyi biçimde yönetebilmelerine yardımcı oluyor. Mobil cihazın arka planında çalışan uygulama, hangi uygulamarda ve web sayfalarında zaman harcandığının raporunu tutuyor. Bu sayede dikkat dağıtan şeylerden uzaklaşmak ve zamanı etkili kullanabilmek mümkün oluyor. 

iOS

Android

12. Trello

Mobil platformlardaki en başarılı iş yönetim araçları arasında bulunan Trello ile projelerin liste ve kartlar halinde ayırarak düzenli bir şekilde kontrol edilebilmesini sağlanıyor. Uygulama özellikle farklı lokasyondan çalışan kişilerin de takım çalışması yapabilmesini sağlaması açısından oldukça faydalı. 

iOS

Android

13. Buffer

Tüm sosyal medya hesaplarının tek noktadan takip edilebilmesini sağlayan Buffer, güçlü bir sosyal medya uygulaması olarak dijital pazarlama yapan girişimcilerin yardımcısı oluyor. 

iOS

Android

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.