App Store Türkiye için "Yeni ve Yerli 🇹🇷" isminde özel bir bölüm yayına aldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Türkiye’deki uygulama ekosisteminin öne çıkan yeteneklerini kutlamak isteyen App Store, her ay düzenli olarak yayınlanacak olan “Yeni ve yerli 🇹🇷” yazı dizisinde en iyi yerli oyun ve uygulamalara yer verecek.
App Store Türkiye için

Türkiye’deki uygulama ekonomisi ve geliştirici ekosistemi her geçen gün büyümeye devam ederken, App Store ülkemizdeki uygulama geliştiricilere destek olmak için özel bir bölümü yayına aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Türkiye’de büyüyen uygulama ekosisteminin öne çıkan yeteneklerini kutlamak isteyen App Store, Türkiye’ye özel “Yeni ve yerli 🇹🇷” bölümü bugünden itibaren kullanıcıların ilgisine sunmaya başlıyor. 

Şimdiye kadar App Store'un yerli uygulama geliştiricilere destek olmak adına platformunda her gün yayınlanan ve sürekli güncellenen uygulama önerileri sunduğunu hatırlatalım. bunun yanı sıra App Store'un uygulamaları ve süreçlerini anlatan geliştirici hikayeleri ve farklı ihtiyaçlara yönelik öneri listeleriyle de geliştiricilere destek olduğunu ekleyelim.

Bugün sekmesinde her ay düzenli olarak yayınlanacak olan “Yeni ve yerli 🇹🇷” yazı dizisinde ise en iyi yerli oyun ve uygulamalara yer verilirken, dikkat çeken güncellemeler öne çıkartılarak, dünyaya ilham veren hikayeler okuyucularla paylaşılacak.

Serinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yayına çıkacak ilk yazısında tamamen Türkçe olan ilk meditasyon ve farkındalık uygulaması Meditasyon'u, kullanıcıların paylaşımlarına hareketlendiren sosyal hikaye düzenleyicisi olan moi'yi, iki genç girişimcinin uzayın ötesine uzanan macera oyunu Director: Xenite'i ve ailenin tüm fertlerinin izleyebileceği programlarıyla App Store radarına takılan yenilenen yayın platformu Turkcell TV+'ı mercek altına alıyor.

Eğer siz de “Yeni ve yerli 🇹🇷” yazı dizisini incelemek isterseniz hem masaüstü hem mobilde App Store'u ziyaret edebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.