Londra merkezli Signal AI, 25 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zekayı kullanarak iş zekası ve medya takip görevleri otomatik hale getiren Londra merkezli girişim Signal AI, Redline Capital'ın liderliği üstlendiği C Serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı.
Londra merkezli Signal AI, 25 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zekayı kullanarak iş zekası ve medya takip görevleri otomatik hale getiren Londra merkezli girişim Signal AI, Redline Capital'ın liderliği üstlendiği C Serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna MMC Ventures, GMG Ventures ve Hearst Ventures da katıldı. Şirketin yeni yatırımdan sonraki değerlemesini açıklamadığını, ancak eski değerlemeye göre oldukça yüksek olduğunu belirttiğini hatırlatalım.

Signal AI yazılımı, doğal dil işleme, metin analitiği, makine öğrenmesi, konu sınıflandırması, varlık tanıma, duyarlılık analizi, fiyat teklifi ve anomali tespiti ve aranan müşteri verilerinin yüzeyinde veri görselleştirmesi gibi bir dizi makine öğrenme tekniğini kullanıyor. Algoritmaları, insanlar, yerler, organizasyonlar, şirketler ve konular gibi varlıkları tanıyor ve etiketliyor. Sonuçları çeşitli haritalarda, tablolarda, grafiklerde harmanlamak için görselleştirme ve gerçek zamanlı analiz kullanıyor.

Fikir, şirketlerin yeni iş geliştirme fırsatları bulmalarına, kampanyaları ve yasal değişiklikleri takip etmelerine ve taktik planlama için kapsamlı bir rakip analizi gerçekleştirmelerine yardımcı olmak diyebiliriz. Bu son noktaya göre, Signal AI, her biri özelleştirilebilir etiketler ve gruplar ile özelleştirilebilen 80 dilde, günde 5 milyondan fazla kaynaktan yararlanan, pazarlama ortamını belirten bir ürün olduğunu söylüyor.

Signal AI şu anda Londra, New York ve Hong Kong ofislerinde dünya genelinde 150'nin üzerinde çalışanla faaliyet gösteriyor. Girişim aldığı 25 milyon dolarlık yeni yatırımı, hizmet alanlarını ABD'de ve Asya-Pasifik'te genişletmek ve ürününü geliştirmek için kullanacağını belirtiyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.