Ömer Barbaros Yiş, Webrazzi Summit 2019'da dijitalleşme ve sosyal iyilik konularından bahsetti

Turkcell'in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, "Kurumsal İyilik: Sosyal İnovasyon" adlı sunumuyla Webrazzi Summit 2019 sahnesindeydi.
Ömer Barbaros Yiş, Webrazzi Summit 2019'da dijitalleşme ve sosyal iyilik konularından bahsetti

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2019, Webrazzi CEO'su ve kurucusu Arda Kutsal'ın konuşmasıyla başladı. Bu sene 5 farklı salonda gerçekleştirdiğimiz konferansımızda Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Adnan Bali'den sonra, Turkcell'in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, "Kurumsal İyilik: Sosyal İnovasyon" adlı sunumuyla Webrazzi Summit 2019 sahnesindeydi.

Sosyal inovasyondan yapay zekaya, eğitim dünyasının geleceğinden yatırım ekosistemine, dijital video yayıncılığından geçmişten günümüze ulaşım endüstrisine, e-ihracattan teknokentlere ve kuluçka merkezlerine, teknolojik gelişmelere ve dijital dönüşüme dair aklınıza gelebilecek her şeyi konuşmaya başladığımız konferansımızda Ömer Barbaros Yiş, dijital, dijitalleşme kavramlarının son zamanlarda sıkça duyduğumuz kavramlar olduğunu açıkladı. Genel olarak hızlı bir değişimin olduğunu ve Turkcell'in de bu değişime ayak uydurduğunu belirtti.

Dijitalleşmeden ziyade "sosyal iyilik" konusunu odağına alan Ömer Barbaros Yiş, konularını çatışma, açlık ve kaos olmak üzere 3 bölüme ayırdı. Dijitalleşmenin sadece karı artırmak için değil, topluma iyilik katmak için de hayatlarımızda olduğunu belirtti. Bunun için fedakar olmak gerektiğini ve kimi zaman kendi rahatımızdan ödün vermemiz gerektiğini sözlerine ekledi. Fedakarlık konusunda Turkcell'in "insan için teknoloji" mottosunu benimsediğini açıkladı.

İnsan için teknoloji kavramında ise engelliler için engelsiz eğitim, doğal yeteneklere eğitim desteği, otizmli çocuklar için teknoloji desteği ve kadınlar için girişimcilik ve istihdam desteği verildiğini açıkladı.

Turkcell'in bu noktada ihtimalleri kapsadığını, bütün insanların nerede olurlarsa olsunlar hayallerini gerçekleştirmeleri için destek verdiklerini belirtti.

Ömer Barbaros Yiş, zamanın çok önemli olduğunu ve kendimize bu zamanda ne kadar değer katabilirsek o kadar önemli olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.