Webrazzi Summit 2019'un 5 salonunu yakından tanıyın: Create ve Academy

Geçtiğimiz günlerde Webrazzi Summit 2019'un Disrupt ve Grow salonlarına yakından bakmıştık. Bugün ise etkinliğimizin bir diğer salonları olan Create ve Academy salonlarına yakından bakacağız.
Webrazzi Summit 2019'un 5 salonunu yakından tanıyın: Create ve Academy

Webrazzi Summit 2019'un 23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşeceğini sizlere daha önce aktarmıştık. Bu yıl ilk kez 5 salonda gerçekleştirecek olan Webrazzi Summit'in programı ise geçtiğimiz günlerde belli oldu. 

Webrazzi Summit 2019 etkinliğimiz Disrupt, Grow, Create, Academy ve Startup Lounge salonlarında gerçekleşecek. Geçtiğimiz günlerde Webrazzi Summit 2019'un Disrupt ve Grow salonlarına yakından bakmıştık. Bugün ise etkinliğimizin bir diğer salonları olan Create ve Academy salonlarına yakından bakacağız.

Saat 11.00'da Kunduz Kurucu ortağı Başar Başaran'nın "Eğitimin gizli sosu: İnsan mı algoritma mı?" isimli sunumu ile başlayacak olan Create sahnesi, Buck.ai CEO'su Utku Kaynar'ın "How will automation effect your business?" isimli sunumu ile sonlanacak. 

Başar Başaran'ın ardından sahneye çıkacak olan ALGOPOLY İş Geliştirme Direktörü Selçuk Can, "Powering up Innovation: Future of Energy" isimli sunumu ile enerji sektörünün geleceği ile ilgili detayları paylaşacak. Leo kurucu ortağı Dana Loberg ise "How will augmented reality change our lives?" isimli sunumu ile artırılmış gerçekliğin hayatımızı nasıl şekillendireceğini paylaşacak.

Dana Loberg'ün ardından sahneye çıkacak olan Largo AI kurucu ortağı ve CEO'su Sami Arpa, Create sahnesinde yapay zeka ve film endüstrisinin geleceği ile ilgili önemli detaylar paylaşacak. "Film endüstrisini yapay zeka ile değiştirmek" sunumunun ardından ise bir panel ile devam edeceğiz.

Moderatörlüğünü benim üstleneceğim "Ulaşım dünyasının bugünü ve geleceği" isimli panelde ise önemli isimlerle birlikte otonom sürüş teknolojilerinin geleceğini konuşacağız. Panelin konuşmacıları arasında ise Ford Otosan İnovasyon ve Yeni Girişimler Direktörü Gül Ertuğ, DHL Express Türkiye Bilgi Sistemleri ve Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serdar Dilmen ve IUGO yönetici partneri Evren Ozatay yer alıyor.

Btech Innovation kurucu ortağı ve CEO'su Kuntay Aktas ise Create sahnesinde "3D Printing: A Distrupting Technology" sunumu ile yer alacak. Kuntay Aktas'ın ardından sahneye çıkacak olan Appsilon kurucu ortağı Buğra Kuloğlu ise "Modern Çağın Simyacısı" isimli sunum ile sahnede olacak.

3M EMEA R&D Direktörü Chris Howitt ise inovatif fikirler ve yönetim süreci ile ile ilgili detayları Create sahnemizde paylaşacak. Create sahnesinin son sunumu ise Buck.ai CEO'su Utku Kaynar'ın "How will automation effect your business?" isimli sunumu olacak.

Academy sahnesi

Tıpkı Create ve Grow sahnelerimiz gibi Saat 11.00'da başlayacak olan Academy sahnemizde ise 4 farklı Workshop yer alacak. Academy sahnesi, Sherpa'dan Burcu Gün'ün "Kullanıcı Deneyimi ve Servis Deneyimi arasındaki farklar" isimli Workshop'u ile başlayacak.

Burcu Gün'ün ardından sahneye çıkacak olan Sherpa'dan Alper Gökalp, "Yeni başlayanlar için kullanıcı deneyimi araştırması" isimli Workshop'u ile sahnede olacak. Academy sahnesinin ikinci kısmı ise 4129Grey CDO'su Kayhan Dural'ın gerçekleştireceği "Yaratıcı Sen" isimli Workshop ile başlayacak. Academy sahnesi Mosanta kurucusu İlyas Teker'in "2020 İçerik Pazarlaması Planınızı Nasıl Yapmalısınız?" isimli Workshop'u ile sonlanacak.

Yarın görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Startup Lounge İş Ortakları

Medya Sponsorları

Dijital İletişim Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.