Webrazzi Summit 2019 için ek kontenjanla birlikte son 50 bilet!

Webrazzi Summit 2019 için normal şartlar altında son 15 bilet kaldı, ancak ek kontenjanla birlikte 50'ye çıkan bilet sayısı ile konferansımız son katılımcılarını bekliyor.
Webrazzi Summit 2019 için ek kontenjanla birlikte son 50 bilet!

Türkiye'nin en etkili konferansı Webrazzi Summit 2019'a saatler kaldı. Webrazzi Summit 2019, 23 Ekim Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te bu sene öncekilerden farklı olarak ilk kez 5 farklı salonda gerçekleşecek.

Sosyal inovasyondan yapay zekaya, eğitim dünyasının geleceğinden yatırım ekosistemine, dijital video yayıncılığından geçmişten günümüze ulaşım endüstrisine, e-ihracattan teknokentlere ve kuluçka merkezlerine, teknolojik gelişmelere ve dijital dönüşüme dair aklınıza gelebilecek her şeyi konuşacağımız konferansımızın yüzde 99 doluluğa ulaştığını belirtelim. Webrazzi Summit 2019 için normal şartlar altında son 15 bilet kaldı, ancak ek kontenjanla birlikte 50'ye çıkan bilet sayısı ile konferansımız son katılımcılarını bekliyor. Acele edin ve Webrazzi Summit 2019'daki yerinizi tükenmeden alın!

Konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Webrazzi Summit 2019'un tüm konuşmacılarını ve konferans programını buradan inceleyebilirsiniz.

23 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Startup Lounge İş Ortakları

Medya Sponsorları

Dijital İletişim Sponsoru

İletişim Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.