Evcil hayvanınız ile birlikte konaklayabileceğiniz oteller için rezervasyon platformu: Patili Oteller

Patili Oteller'de, oteller dışında yine pet kabul eden cafe-restoran ve köpek parklarına ulaşabileceğiniz ayrı bir arama motoru da bulunuyor.
Evcil hayvanınız ile birlikte konaklayabileceğiniz oteller için rezervasyon platformu: Patili Oteller

Evcil hayvan sahibi olmak, keyifli olduğu kadar ciddi anlamda sorumluluk gerektiren bir iş. Bu sorumluluklar özellikle tatil dönemlerinde sıkça karşımıza çıkıyor, zira tatile gideceğimiz zaman kedimizi, köpeğimizi kime bırakacağımız ciddi bir problem haline gelmeye başlıyor.

Evcil hayvanımızla bir yerden bir yere gitmek söz konusu olunca seyahat firmaları tarafında henüz bir reaksiyon alınamamış olsa da günümüzde birçok otel ve pansiyon "pet friendly" yapısı ile dikkat çekiyor. Ancak bu otellere ulaşmak için ciddi bir çaba sarf etmek gerekebiliyor. Oldukça yeni bir girişim olan Patili Oteller, tüm bu sıkıntıların önüne geçmeyi hedefliyor.

Patili Oteller nedir?

Patili Oteller, evcil hayvanınız ile birlikte konaklayabileceğiniz oteller için bir rezervasyon sitesi olarak faaliyet gösteriyor. Platformda, Türkiye'nin 54 farklı şehrinden tamamı pet dostu yüzlerce otel alternatifi bulunuyor. Konaklamak istediğiniz lokasyonu aratıp çıkan sonuçları evcil hayvanınızın özelliklerine göre filtreleyebiliyorsunuz. Pet dostu otellerin sadece pet kabul edilen oda tiplerine yer veren platformda güncel fiyatları inceleyerek güvenli ve garantili bir şekilde rezervasyonunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz. Patili Oteller'de, oteller dışında yine pet kabul eden cafe-restoran ve köpek parklarına ulaşabileceğiniz ayrı bir arama motoru da bulunuyor.

1000 TL teminatlı sağlık ve yaramazlık sigortası

Platformda evcil hayvanın büyüklüğüne, sayısına, otelin pet ücreti isteyip istemediğine, otel restoranına girip giremeyeceğine, gerektiğinde odada yalnız bırakıp bırakamayacağınıza ve otelin plajından denize girip giremeyeceğine göre arama yapabiliyorsunuz. Bunun dışında pet dostu bir otel her oda tipinde evcil hayvan kabul etmeyebiliyor. Patili Oteller'de sadece pet kabul edilen oda tiplerine yer veriliyor. Bu şekilde kullanıcı sadece patili dostuyla kalabileceği oda tiplerini görüntüleyip platform üzerinden güvenle rezervasyonunu gerçekleştiriyor. Son olarak konaklama süresi boyunca platform, kullanıcının evcil hayvanı için 1000 TL teminatlı ücretsiz sağlık ve yaramazlık sigortası yapıyor. Çarpma, düşme, enfeksiyon kapma gibi acil durum kazalarına karşı veteriner masrafları ve de otel mobilyasına yaramazlık sonucu zarar vermesi durumunda otele ödenecek zarar bedelini de platform kendisi karşılıyor.

700'ün üzerinde otel seçeneği

Patili Oteller'de tamamı evcil hayvan dostu 700'ün üzerinde otel bulunuyor. Girişim, bu rakamı önümüzdeki sene 2 katına çıkarmayı planlıyor. 4 binin üzerinde site üyesi ve 40 bine yakın organik sosyal medya takipçisi bulunuyor. Platformda, son 1 sene içinde 300'ün üzerinde rezervasyon işlemi gerçekleştirildi.

Ece Gazioğlu ve Emrah Gazioğlu tarafından kurulan Patili Oteller, ilk olarak 2017 Haziran'da yayına girdi. Ardından sitede altyapı değişikliği gerçekleştirilip şirketleşti ve TÜRSAB üyesi bir seyahat acentesi olarak 2018 Eylül itibarıyla web sitesi üzerinden rezervasyon almaya başladı. Her ne kadar bazı otel rezervasyon sitelerinde "evcil hayvan kabulü" filtre olarak yer alsa da Patili Oteller'in Türkiye'de doğrudan bir rakibi bulunmuyor. 

Henüz bir yatırım almayan girişimin gelir modeli ise otellerden aldığı hizmet komisyonu. Ayrıca içerik pazarlama da Patili Oteller'in gelir modellerinden biri diyebiliriz. 

Girişim gelecek hedefini, istisnasız tüm pet dostu otelleri bünyesine katıp mobil uygulamasını çıkardıktan sonra, Avrupa pazarına yönelerek yurt dışına açılmak olarak açıklıyor.

Patili Oteller'i buradan inceleyebilirsiniz.

https://youtu.be/z3uymCn3KK0

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.