Turkcell internet sitesi üzerinden yenilenmiş ikinci el telefon satışına başladı

Bir basın toplantısı düzenleyen Turkcell yenilenmiş ikinci el akıllı telefon satışına başlayacağını duyurdu.
Turkcell internet sitesi üzerinden yenilenmiş ikinci el telefon satışına başladı

Yurt dışında "Refurbished" olarak adlandırılan yenilenmiş ikinci el telefon satışı yavaş yavaş ülkemizde de popüler bir hale gelmeye başlıyor. Geçtiğimiz dönemlerde Hepsiburada.com yenilenmiş ikinci el telefon satışına başlamıştı. Bir basın toplantısı düzenleyen Turkcell yenilenmiş ikinci el akıllı telefon satışına başlayacağını duyurdu.

Turkcell tarafından hayata geçirilen yeni proje ile hem kullanılmış cihazları Turkcell’in internet sitesi üzerinden satmak mümkün hale geliyor hem de yetkili teknik servis testinden geçirilip orijinal parçalarla yenilenmiş ürünler 1 yıl garantili olarak alınabiliyor.

Turkcell'in internet sitesi aracılığı ile satılacak olan yenilenmiş ikinci el akıllı telefonların Turkcell garantisi ile satılacağını da ekleyelim. Satılan telefonlarda bir problem çıkması halinde kullanıcılar garanti süreci için akıllı telefonun markasına değil Turkcell'e başvuracak. 

Kayıt dışı ekonominin önüne geçmeyi hedefleyen Turkcell, yenilenmiş cihaz tercih eden müşterilere de yasal olarak güvenli bir alışveriş platformu sunuyor. Turkcell'in yenilenmiş ikinci el akıllı telefon satışının şu an için pilot bölgelerde başladığını da ekleyelim.

Pazar araştırmalarına göre son bir yıl içinde ikinci el cep telefonu alma eğilimi yüzde 7’den yüzde 11’e çıktığını dile getiren Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, bu nedenle yenilikçi yaklaşımlarına bir hizmet daha eklediklerini paylaştı.

Turkcell'in sunduğu yenilenmiş ikinci el akıllı telefon platformu hem akıllı telefon satın almak isteyen hem de akıllı telefonunu satmak isteyen kişiler tarafından kullanılabiliyor. Eğer akıllı telefonunuzu satmak istiyorsanız buradan Turkcell'e başvurabilirsiniz. 

İkinci el cihazını satmak isteyen tüm kullanıcılar Turkcell.com.tr üzerinden online formu doldurarak bu işlemi yapabilecek. Turkcell tarafından yapılan teklifi kabul ettikleri takdirde, cihazları gelip alınacak ve ücreti hesaplarına nakit olarak yatırılacak. Cihaz satışı gerçekleştirenler ayrıca dönemsel olarak, farklı seçeneklerde sunulan hediye çeklerine de sahip olacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.