Online mağazalar için pazar yerlerini tek platformda birleştiren yazılım şirketi: ShipEntegra

Girişim, gönderi paketlerinin kolay, hızlı bir şekilde, düşük operasyonel maliyetlerle tek bir noktadan yönetilmesine olanak sağlıyor.
Online mağazalar için pazar yerlerini tek platformda birleştiren yazılım şirketi: ShipEntegra

ShipEntegra, tüm satış kanallarından gelen siparişleri tek havuzda toplayarak yönetebilmeyi sağlayan bir yazılım olarak hizmet veriyor. Girişim, gönderi paketlerinin kolay, hızlı bir şekilde, düşük operasyonel maliyetlerle tek bir noktadan yönetilmesine olanak sağlıyor.

ShipEntegra nedir?

Ebay, Amazon, Shopify, Etsy, Opencart, WooCommerce, Bonanza, PrestaShop, Magento, Walmart ile entegrasyon sağlayan ShipEntegra, kullanıcılarının tek bir ekrandan tüm pazar yerlerini ve siparişlerini yönetebilmelerini sağlıyor. ShipEntegra'nın UPS, FedEx, DHL gibi kargo şirketleriyle de iş birliği yaptığını, kullanıcılarının gümrük ve kargo ile ilgili tüm belgeleri otomatik tek tuşla hazırlayabildiğini ve gönderiler için bu kargo şirketlerini kullanabildiğini de belirtelim.

Ali Ceylan tarafından 2017 yılında yazılım tabanı oluşturulan ShipEntegra, Amerika’da e-ticaret alanında faaliyet gösteren bir firmanın yazılım, lojistik ve depolama konularındaki ihtiyaçları gözlemlenerek ve Türkiye şartlarına uyarlanarak hizmet vermeye başladı. Şirketin, 2018 yılında ise müşterilerine lojistik hizmeti sunmaya başladığını hatırlatalım. Aynı zamanda ShipEntegra LLC olarak Amerika’da da şirketin operasyon ayağı bulunuyor. ShipEntegra yazılımı, e-ihracat alanında teknolojik ilerleme kaydetmek, kullanıcı kolaylığı sağlayabilmek, rekabet üstünlüğü yaratmak ve düşük maliyetli çözümler sunabilmeyi amaçlıyor.

500 aktif kullanıcı, 15 bin 250 gönderi takibi

2019 Şubat ayıdan itibaren 850 üye sayısına ulaşan ShipEntegra'nın 500 aktif kullanıcısı bulunuyor. ShipEntegra kullanılarak, Ocak – Eylül 2019 tarihleri arasında 15 bin 250 adet gönderinin yurt dışına transferi operasyonu sağlandığını ve kullanıcılar tarafından takibinin yapıldığını belirtelim.

Türkiye'de bir rakibi olmadığını söyleyen ShipEntegra, yurt dışındaki rakiplerinin de global çözümler sunmadığını belirtiyor. Şu anda hiçbir yatırım almayan girişim, gelir modeli olarak paket satışlarını kullanıyor. Starter paket üyeliği aylık 20 dolar ve 50 gönderi ve 1 kullanıcı içerirken, Bronz paket aylık 40 dolar, 250 gönderi ve 1 kullanıcıdan oluşuyor. Silver paket aylık 60 dolar, 500 gönderi ve 2 kullanıcıdan, Gold paket aylık 100 dolar, 1500 gönderi ve 3 kullanıcı, son olarak Platin paket aylık 200 dolar, limitsiz gönderi ve 10 kullanıcıdan meydana geliyor.

Platformda, 220'den ülkeye express lojistik hizmeti veriliyor ve kullanıcıların potansiyellerine göre ülke ve kilogram bazında özel fiyatlar sunuluyor. Ayrıca Türkiye içerisinde bulunan kurum ve kuruluşlar için özel fiyatlandırmalar yapılıyor.

ShipEntegra'yı kendi web sitesi üzerinden 15 gün ücretsiz olarak deneyebileceğinizi de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.