Workup, girişimlerini global şirketler ve yatırımcılar ile buluşturmak için San Francisco’ya götürüyor!

Workup, girişimlerini global şirketler ve yatırımcılar ile buluşturmak için San Francisco’ya götüreceğini duyurdu.
Workup, girişimlerini global şirketler ve yatırımcılar ile buluşturmak için San Francisco’ya götürüyor!

Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’ının 5. dönemine seçilen girişimleri geçtiğimiz Temmuz ayında sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise oldukça sevindirici bir haber ile karşımıza çıkan Workup, girişimlerini global şirketler ve yatırımcılar ile buluşturmak için San Francisco’ya götüreceğini duyurdu.

Workup'ın yurt dışı programı İş Bankası’nın Silikon Vadisi’ndeki inovasyon merkezi Maxitech ve ABD’li danışman firma US Market Access Center (USMAC) iş birliği ile yürütülecek. Programın ilk ayağının ise geçtiğimiz günlerde Türkiye'de gerçekleştiğini de aktaralım. 

 Workup’ın 5. dönem girişimleri ve önceki dönem mezunlarına USMAC’in alanında uzman mentorlarından 3 gün boyunca ABD’de etkin satış, sunum ve iş geliştirme teknikleri konusunda eğitim ve mentorluk verildi. Verilen eğitimin sonunda ise programın ABD’de yürütülecek bölümüne katılacak 3 girişim seçildi.

Seçilen girişimler ise Agrovisio, PCI Checklist ve Holonext girişimleri oldu. Girişimler, uluslararası pazarlara açılma hedefi ile kendi alanlarıyla ilgili iş geliştirebilecekleri global şirketler ve yatırımcılarla buluşmak üzere Ekim ayı sonunda San Francisco’ya gidecek.

Girişimlerin Türkiye’de yarattıkları değere ek olarak uluslararası pazarlara açılmalarını daima destekleyen Workup Girişimcilik Programı, seçilen 3 girişimin kendi dikeyinde iş geliştirebileceği kişiselleştirilmiş bir yurt dışı programını hayata geçirerek, programın global vizyonunu bir kez daha vurgulamış oldu. Workup’ın yurt dışı programına seçilen girişimler ile ilgili detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Agrovisio: Geliştirdiği yapay zeka temelli tarım teknolojisi sayesinde uydu görüntülerini kullanarak toprağı, ürünü ve iklimi takip eden girişim, tarım alanlarının güncel durumu ile ilgili analizler sunuyor.

PCI Checklist: Kart verisini işleyen, depolayan ve taşıyan işletmeler için zorunlu bir sertifikasyon olan PCI-DSS yetkilendirmesinin gerçek zamanlı süreç denetimini gerçekleştiren bir platform olan PCI Checklist, e-ticaret siteleri, fintechler, bankalar ve ödeme altyapısı kuruluşları için değer yaratmayı hedefliyor.

Holonext: Firmaların ve bireysel kullanıcıların Artırılmış Gerçeklik (AR) deneyimlerini kolayca tasarlayabilmelerine ve farklı platformlar üzerinden görüntüleyebilmelerine yardımcı olan Holonext, bulut tabanlı bir AR içerik geliştirme platformu olarak hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.