Globalde ortak çalışma alanlarını gösteren platform: CoWorking.Coffee

Hem yurt dışında yaşayıp freelance çalışanlar için hem de iş seyahatlerinde ülke dışında bulunanlar için büyük kolaylık sağlayan CoWorking.Coffee, co-working ofisleri ve kahve dükkanlarını bir araya getiriyor.
Globalde ortak çalışma alanlarını gösteren platform: CoWorking.Coffee

İş seyahatleri için yurt dışına gidildiğinde çalışmak için bir yer aramak oldukça zahmetli olabiliyor. Bilinen belli başlı yerler dışında kalanları ise fiyatı, sağladığı imkanları açısından kıyaslamak kişiye çalışma zamanından kaybettiriyor ve durum böyle olunca verimlilik de kayboluyor. CoWorking.Coffee adlı platform ise globaldeki ortak çalışma alanlarını kullanıcıya tek platformda sunuyor.

Hem yurt dışında yaşayıp freelance çalışanlar için hem de yukarıda da bahsettiğimiz gibi iş seyahatlerinde ülke dışında bulunanlar için büyük kolaylık sağlayan CoWorking.Coffee, co-working felsefesiyle iş yapan ofisleri ve kahve dükkanlarını bir araya getiriyor. Platformda sadece ortak çalışmalarını, sadece ortak yaşam alanlarını ve ortak çalışma alanın olmadığı alanları bulabilmek mümkün oluyor. 

Birçok şehir ve 4 farklı dil seçeneği

CoWorking.Coffee'de Toronto'dan Krakow'a, Londra'dan Las Vegas'a birçok şehir mevcut. Ancak Türkiye'den herhangi bir şehir bulunmuyor. Bunun nedeni ise platformun ortaklıklar yaparak mekanları ekliyor oluşu. CoWorking.Coffee'de bulunan herhangi bir şehri seçtiğinizde, önce o şehre dair temel bilgileri, daha sonra şehirde yer alan çalışma alanlarını görüntüleyebiliyorsunuz. Çalışma alanlarının birçoğunun iletişim bilgisi de kullanıcıyla paylaşılıyor, ancak bazı alanlar için bilgiler oldukça kısıtlı. Buna rağmen platform genel itibarıyla kullanıcının ihtiyaçlarını karşılıyor. 

CoWorking.Coffee'nin tamamen ücretsiz olduğunu ve platformun sadece web üzerinden kullanılabildiğini hatırlatalım. Platformu kullanmak için herhangi bir üyelik zorunlu kılınmıyor, ancak bilgilendirme e-postaları ve ekstra bilgiler için üyeliğin avantajlı olacağı belirtiliyor. Üye olmak için bir kullanıcı adı belirleyip e-posta adresiniz ve belirlediğiniz şifre yeterli oluyor.

CoWorking.Coffee'de İngilizce, Fransızca, Portekizce ve Japonca olmak üzere dört farklı dil seçeneği bulunuyor. Platformu buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.