Tedarik zinciri ve lojistik şirketleri, verimsiz iletişim yöntemlerine daha çok güveniyorlar

Yapılan anketin sonuçlarına baktığımızda, iş ortaklarıyla iletişim yöntemlerinde %35'lik oranla en çok tercih edilenin elektronik veri değişimi olduğunu görüyoruz.
Tedarik zinciri ve lojistik şirketleri, verimsiz iletişim yöntemlerine daha çok güveniyorlar

Council of Supply Chain Management Professionals (Tedarik Zinciri Yönetimi Uzmanları Konseyi), BluJay Solutions ve Adelante SCM'in yaptığı bir araştırmaya göre tedarik zinciri boyunca iletişim e-posta, telefon ve hatta faks gibi verimsiz yöntemlere hala büyük ölçüde bağlı. 500'e yakın küresel tedarik zinciri ve lojistik uzmanının katıldığı anket, katılımcıların üçte birinin ortaklarla veri veya bilgi alışverişinde bulunmak için e-postaya, %15'inin telefonlara güvendiğini ve %6'sının da hala faksı kullandığını ortaya çıkardı.

Yapılan anketin sonuçlarına baktığımızda, iş ortaklarıyla iletişim yöntemlerinde %35'lik oranla en çok tercih edilenin elektronik veri değişimi olduğunu görüyoruz. Onu %33 ile e-posta izliyor ve yukarıda da bahsettiğimiz gibi faksın listede olması bile ciddi anlamda dikkat çekici verilerin ortaya çıktığını kanıtlıyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.