İhtiyacınız olan tüm link'leri tek yerde toplayan platform: Links List

Links List'i kullanmak için sizden herhangi bir üyelik istenmiyor. Platforma gidip ilgili linkleri tek tek eklemeye başladığınızda elinizin altında bir data oluşmuş oluyor.
İhtiyacınız olan tüm link'leri tek yerde toplayan platform: Links List

Bir kişiye birden fazla link göndermeniz gerektiğinde ya da web sitelerini kaynak alarak bir içerik oluşturduğunuzda, tüm link'lerin elinizin altında bulunması ciddi bir önem taşıyor. Her ne kadar bir Word dosyasına linkleri tek tek ekleyip o dosyayı herhangi biriyle paylaşabiliyor olsak da bunun uğraş gerektiren bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcıların böyle bir ihtiyacı olduğunu gören Links List adlı platform, tüm linklerin tek platformda toplanmasına olanak sağlıyor.

Nasıl kullanılır?

En baştan belirtelim; Links List'i kullanmak için sizden herhangi bir üyelik istenmiyor. Platforma gidip ilgili linkleri tek tek eklemeye başladığınızda elinizin altında bir data oluşmuş oluyor. Diyelim ki bir arkadaşınıza baktığınız kiralık ev linklerinin hepsini göndermeniz gerekiyor. Links List sayesinde ne karşı tarafı tek tek gönderdiğiniz mesajlarla sıkıyorsunuz ne de siz ekstra bir çaba sarf ediyorsunuz. İlanları buldukça platforma ekliyor ve link ekleme kısmının altında bulunan "yeni link oluşturma" kısmından kısayol linki oluşturup tüm ilanları tek seferde arkadaşınıza gönderebiliyorsunuz.

Links List, fikir olarak oldukça basit bir sisteme sahip olsa da aslında birçok kişinin sıkıntısını kökten çözüyor. Platformu kullanarak isterseniz göndereceğiniz kişiye özel bir liste, isterseniz kendiniz için spesifik listeler oluşturabiliyorsunuz. 

Şu an için mobil uygulaması bulunmayan ve sadece web üzerinden kullanılabilen platforma buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca siteyi her yenilediğinizde eklediğiniz linklerin kaybolduğunu ve kaybolmasını istemediğiniz linkler için kısayolları unutmamanız gerektiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.