Direct-to-Consumer Girişimleri [Rapor]

Birebir müşteriye ulaşarak aralarında bağ oluşturabilen Direct-to-Consumer ya da D2C markalar tüketicilerin satın alma davranışını, marka misyonunu, müşteri hizmetleri bakış açısını değiştirecek güce sahip.
Direct-to-Consumer Girişimleri [Rapor]

Son zamanlarda abonelikle müşteri bağlayan, deneme ürünü göndererek müşteri bağlılığı oluşturan, belirli bir ürün gamının dışına çıkmayan markaları sıklıkla duymaktayız. Bu markalar herhangi bir perakendeci aracılığıyla değil, birebir müşteriye ulaşarak aralarında bağ oluşturmakta. Direct-to-Consumer ya da D2C olarak farklılaşan bu markalar tüketicilerin satın alma davranışını, marka misyonunu, müşteri hizmetleri bakış açısını değiştirecek güce sahip.

Herhangi bir aracı olmadan ürünlerinin üretimini, tedariğini, fiyatlandırmasını ve pazarlamasını belirleyip satışı yapan D2C şirketler sadece video ya da müzik sağlamamakta, elle tutulan ürünlerin de dağıtımını yapmakta.

Direct-to-Consumer Girişimleri [Rapor]
Direct-to-Consumer Girişimleri [Rapor]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.250 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.250 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.