Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan 9 girişim

Etkinliğin ilk gününde 9 girişim Startup Battlefield sahnesine çıktı. Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan girişimleri aşağıda bulabilirsiniz.
Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan 9 girişim

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla yerinden takip ettiğimiz TechCrunch Disrupt SF 2019 ile ilgili önemli haberleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Paneller ve sunumların yanı sıra TechCrunch'ın girişimcilik yarışması olan Startup Battlefield'ın da TechCrunch Disrupt SF 2019'da yer alacağını sizlere aktarmıştık. Etkinliğin ilk gününde 9 girişim Startup Battlefield sahnesine çıktı. Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan girişimleri aşağıda bulabilirsiniz.

Traptic: Tarım teknolojileri üzerine çalışan bir girişim olarak karşımıza çıkan Traptic, tüm dünyayı tarım robotları ile donatmayı hedefliyor.

Delos: Kalifornia'da evi bulunan kişiler için bir çözüm sunan Delos, orman yangını bölgesinde evi olan kişilerin daha kolay bir şekilde sigorta bulmalarına olanak tanıyor. 

Sendmi: İşverenlerin çalışanlarına çok daha rahat bir şekilde para transferi yapması hedefi ile yola çıkan Sendmi, maliyetleri düşürerek tasarruf sağladığını iddia ediyor.

Render: Uygulamaları ve web siteleri hızlandırmayı hedefleyen bir girişim olarak karşımıza çıkan Render, tüm servisleri tek bir noktada topluyor.

Mutiny: Girişim, şirketlerin web sitelerini kişiselleştirmesine ve kullanıcı deneyimi açısından daha başarılı sonuçlar almasına olanak sağlıyor.

OmniVis: Sağlık teknolojileri üzerine çözüm üreten bir firma olan OmniVis, kolera hastalığını tespit edebiliyor.

Ozone.AI: Özel veriler için bir pazar yeri olarak hizmet veren Ozone.AI, şirketlerin kendi verilerinden para kazanmalarını hedefliyor.

Leo Aerospace: Uzay teknolojilerine odaklanan Leo Aerospace, temelde micro uydular arasında bir teslimat servisi olarak hizmet veriyor.

Molecule.One: Saniyeler içinde yeni kimyasal sentezler üretilmesine olanak sağlayan Molecule.One, bunu sağlamak için yapay zeka teknolojisini kullanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.