TechCrunch Disrupt SF 2019'da bizleri neler bekliyor?

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi Webrazzi olarak Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla TechCrunch Disrupt SF etkinliğini yerinden takip edeceğiz
TechCrunch Disrupt SF 2019'da bizleri neler bekliyor?

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi Webrazzi olarak Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla TechCrunch Disrupt SF etkinliğini yerinden takip edeceğiz. Küresel internet ve teknoloji ekosisteminin kalbinin attığı TechCrunch Disrupt San Francisco bu yıl 2-4 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.

Webrazzi ekibi olarak bu önemli etkinliği sahada takip ediyor ve tüm gelişmeleri, haberler, yayınlar ve röportajlarla paylaşıyoruz. TechCrunch Disrupt SF 2019'da yapay zekadan blockchaine, fintechlerden sağlık teknolojilerine kadar pek çok konu ile paneller ve sunumlar gerçekleşecek.

TechCrunch Disrupt SF 2019'un konuşmacıları arasında ise YouTube CPO'su Neal Mohan, girişim dünyasının tanınan isimlerinden Sam Altman, Bird CEO'su Travis VanderZanden, Naspers CEO'su Bob van Dijk, Salesforce CEO'su Marc Benioff, Snap CEO'su Evan Spiegel ve ünlü basketbolcu Stephen Curry gibi isimler yer alıyor.

Paneller ve sunumların yanı sıra TechCrunch'ın girişimcilik yarışması olan Startup Battlefield da TechCrunch Disrupt SF 2019'da yer alacak. Hatırlatmak gerekirse TechCrunch Disrupt SF 2018'de düzenlenen Startup Battlefield'ı Forethought girişimi kazanmıştı. TechCrunch Disrupt SF 2019 ile ilgili tüm önemli gelişmeleri 3 gün boyunca sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.