Yerli 3D yazıcı girişimi Zaxe, son kullanıcıya odaklanan yeni ürünleri Z1 ve Z1+'ı tanıttı

3 kişiyle yola çıkan ve şu anda 20 kişilik bir ekiple hizmet veren girişim, X1 ve X1+ modellerinin yanı sıra, son kullanıcıya uygun olarak tasarlanan Z1 ve Z1+ modellerinin de bugün lansmanını gerçekleştirdi.
Yerli 3D yazıcı girişimi Zaxe, son kullanıcıya odaklanan yeni ürünleri Z1 ve Z1+'ı tanıttı

Türkiye'nin önemli 3D yazıcı girişimlerinden biri olan Zaxe'nin X1 ve X1+ modelleri ülke genelinde 40’a yakın bayi tarafından dağıtılıyor. Kullanıcı odaklı arayüz, 3 adımda baskıya gönderme, kablosuz ağ bağlantısıyla birden fazla 3 boyutlu yazıcı kontrol etme gibi özellikler sunan Zaxe Desktop uygulaması, üç boyutlu yazıcı teknolojisinin ülkede gelişmesini hedefliyor.

3 kişiyle yola çıkan ve şu anda 20 kişilik bir ekiple hizmet veren girişim, X1 ve X1+ modellerinin yanı sıra, son kullanıcıya uygun olarak tasarlanan Z1 ve Z1+ modellerinin de bugün lansmanını gerçekleştirdi. Kurulduğu günden bugüne kadar B2B alanında hizmet veren girişim, 2019'un son çeyreği itibarıyla hizmet alanını genişletiyor diyebiliriz. 

2020 hedefi globale açılmak

Zaxe'nin 2020 hedefini de globale çevirdiğini belirtelim. Uzun yıllar çeşitli global yatırımlarda görev alıp, son olarak Londra merkezli dijital bir Çin yatırımının Doğu Avrupa ve CIS Ülkeleri Global Direktörü olarak edindiği 10 yılı aşkın yöneticilik deneyiminin ardından Zaxe'de Yönetici Ortak görevini üstlenen Dr. Emre Akıncı, şirketin yeni dönemi için yurtdışını işaret ediyor. Akıncı, yüzde 90’ın üzerinde yerlilik oranı yakalayan bir marka olarak, Türkiye’de yakaladıkları başarıyı yurt dışına taşımak istediklerini; merkez ofislerini yenileyip genişlettiklerini ve en kısa sürede internet sitelerini de yenileyeceklerini belirtiyor.

Z1 serisi özellikleri

Zaxe'nin Z1 serisi için fiyatların 13 bin 950 TL'den başladığını belirtelim. Ayrıca masaüstünde minik bir alan kaplayan ürünlerden Z1+'ın, 300x300x300mm geniş baskı alanı, ısı kontrollü kapalı iç hacmi, akıllı filament algılama sistemi ve rijit mekanikleri sunduğunu da hatırlatalım. Ürünün hareket sistemi Çelik malzemeden CNC torna yöntemi kullanarak üretildi. Z1+'ın metal baskı kafası, 320 dereceye kadar ısıtılarak endüstriyel malzemelerde geniş kullanım ömrü sunuyor.

Z serisi, elektrik kesintisi durumunda kendini beklemeye alarak, baskının iptal olmasına izin vermeden, kaldığı yerden devam ediyor. Baskı bittiğinde Zaxe, bilgilendirme sistemi ile baskının fotoğrafını mail ile gönderiyor. Ayrıca Filament bittiğinde, cihazın bakım zamanlarında ve cihazda oluşabilecek herhangi arıza durumunda e-posta yolu ile kullanıcıyı bilgilendiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.