Türk girişimi millimetric.ai, Samwer kardeşlerden 2 milyon dolar yatırım aldı [Duyum]

Aldığımız duyumlara göre Millimetric.ai, Rocket Internet'in sahipleri olan Samwer kardeşlerden yaklaşık 10 milyon dolar değerleme ile 2 milyon dolar civarı yatırım aldı.
Türk girişimi millimetric.ai, Samwer kardeşlerden 2 milyon dolar yatırım aldı [Duyum]

Jack Ojalvo'nun kurucusu olduğu KPI analiz otomasyon aracı millimetric.ai, duyumlarımıza göre yaklaşık 10 milyon dolar değerleme ile 2 milyon dolar civarı yatırım aldı. Yatırımın internet ekosisteminin yakından tanıdığı Rocket Internet'in sahipleri olan Samwer kardeşler tarafından gerçekleştiği de kulağımıza gelen bilgiler arasında.

Yatırıma Samwer kardeşlerin bireysel olarak mı yoksa Rocket Internet olarak mı girdikleri konusunda net bilgimiz yok ama yakın zamanda cevabını alacağımızı düşünüyorum.

Bu arada belirtelim Jack Ojalvo ilk olarak Webrazzi Dijital konferansımızda Millimetric.ai'yı duyurmuştu. 

Küçük ve büyük ölçekli farketmeksizin birçok markaya hizmet veren millimetric.ai, şimdiye kadar Samsung, Clinique, Omega gibi tanınmış markalara gerçek zamanlı olarak veri analizindeki anomalileri bildiriyordu. Reklam araçları üzerinden gelen veri akışını 7/24 kontrol eden millimetric.ai, verilerdeki anormallikleri, yükselişleri ve dikkat çeken öğeleri kullanıcılara anlık olarak gösteriyor. 

Hali hazırda İngiltere'de konumlanan girişim, Avrupa'nın önde gelen yatırımcıları olan Samwer biraderlerden aldığı yatırımı ile operasyon alanını Avrupa ve ötesinde genişletebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.