İş Bankası’nın ön ödemeli dijital kartı: “MaxiPara Kart”

Her akıllı telefon kullanıcısı, Maximum Mobil uygulamasını telefonuna indirerek uygulama içerisinden herhangi bir ücret ödemeden dijital MaxiPara Kart’a sahip olabiliyor.
İş Bankası’nın ön ödemeli dijital kartı: “MaxiPara Kart”

İş Bankası’nın dijital ortama taşıdığı ön ödemeli kartlar ile, henüz herhangi bir banka müşterisi olmayanlar da dahil olmak üzere herkes, anında banka müşterisi olup fatura ödeme, alışveriş gibi günlük ihtiyaçlarını mobil üzerinden karşılayabiliyorlar.

Her akıllı telefon kullanıcısı, Maximum Mobil uygulamasını telefonuna indirerek uygulama içerisinden herhangi bir ücret ödemeden dijital MaxiPara Kart’a sahip olabiliyor. Kullanıcılar, dilerlerse başvuru esnasında fiziksel MaxiPara Kart talebinde de bulunabiliyor. MaxiPara Kart’a İş Bankası bankamatiklerinden ve şubelerinden para yüklenebiliyor; ayrıca İş Bankası kredi kartı veya Bankamatik Kartı olanlar kartlarını kullanarak Maximum Mobil üzerinden de kartına para yükleyebiliyor. Karta para aktarma tek seferlik yapılabildiği gibi, düzenli talimat verilerek kartın içinde sürekli belirli bir tutarda para olması da sağlanabiliyor.

İstanbulkart yükleme özelliği

MaxiPara Kart ile Maximum Mobil’den yemek siparişi, İstanbulkart yükleme, Cinemaximum bilet alımı, fatura ödeme gibi işlemler hızlı bir şekilde, kart bilgisi girmeye gerek olmadan yapılabiliyor. MaxiPara Kart’ını Maximum Mobil üzerinden üreten kişiler, bu kartlarını e-ticaret işyerlerinde kullanabiliyorlar. Dijital MaxiPara Kart'ların fiziki işyerlerinde kullanımı ise Android işletim sistemine sahip NFC uyumlu telefonların işyerindeki banka POS cihazlarına okutulması ile kullanılıyor.

Çocuklar için dijital harçlık

Bunların yanında, anne ve babalar 12 yaşından büyük çocukları adına kart talep ederek çocuklarının harçlıklarını dijital kart üzerinden yönetmesini sağlıyor, böylece finansal okuryazarlılık eğitimi de başlamış oluyor. Ebeveynler, MaxiPara Kart ile yapılacak harcamaları Maximum Mobil üzerinden sektörel bazda kısıtlayabilecekleri gibi, kullanım için günün belirli saat aralıklarını da seçebiliyor. 15-18 yaş arasındaki gençler ise dilerlerse Maximum Mobil’i indirerek MaxiPara Kart’a kendileri başvurabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.