TemizlikYolda.com, Suudi Arabistan’da ErcMureeh.com ismi ile hizmet vermeye başladı

Yüzde 7 hissesi Suudi Arabistanlı Al-Sulaim ailesi tarafından alınan Temizlikyolda, Suudi Arabistan’da ErcMureeh.com markası ile hizmet vermeye başladı.
TemizlikYolda.com, Suudi Arabistan’da ErcMureeh.com ismi ile hizmet vermeye başladı

Temizlikyolda.com'un yüzde 7 hissesinin Suudi Arabistanlı Al-Sulaim ailesi tarafından satın alındığını geçtiğimiz yılın Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise TemizlikYolda.com, Suudi Arabistan’da ErcMureeh.com markası ile hizmet vermeye başladı.

Temizlikyolda.com'un Suudi Arabistan’da hizmet vermeye başlayacağını geçtiğimiz aylarda duyurmuştuk. Şirketin kurucusu Hakan Kibar’ın paylaştığı bilgilere göre Temizlikyolda’nın Suudi Arabistan operasyonu yaklaşık bir yılı doldurmak üzere.

Suudi Arabistan'ın ardından Arap Yarımadası’ndaki diğer ülkelerde de hizmet vermeye hazırlanan Temizlikyolda, Dubai, Katar ve Kuveyt de hizmet verilecek. Temizlikyolda'nın Arap Yarımadası’nın haricinde Ukrayna'da hizmet vermek için çalışmalara başladığını da ekleyelim.

2 milyon dolar yatırım alan online temizlik servisi Justmop'un da Suudi Arabistan'da hizmet vermeyi hedeflediğini geçtiğimiz Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Temizlikyolda kurucusu Koray Kibar’ın paylaştığı bilgilere göre Temizlikyolda ve Justmop Arap Yarımadası için bir sözleşme imzaladı

Temizlikyolda ve Justmop yapılan anlaşma ile birlikte aynı Arap Yarımadası'nda hizmet verdikleri ülkelerde güç birliğine gidecek. Temizlikyolda SaaS teknolojisi ve yatırımcı ağı ile gücünü kullanırken Justmop tarafı ise marketing ve operasyonel gücüyle ön planda olacak. İki girişimin ortak yatırımcısının Nevzat Aydın olduğunuda da hatırlatalım.

Paylaşılan bilgilere göre Temizlikyolda'nın en çok satılan ürünü aylık 24 defa personelin ziyaret ettiği Diamond paket. Birçok müşteri minimum 2-3 personel tercih ediyor ve günlük 3 bin 500 civarı sadece temizlik yönlendirilmesi yapılıyor. Temizlikyolda’nın Suudi Arabistan’da aylık ilettiği sipariş miktarının 100 bin’e geldiğin de ekleyelim.

Temizlikyolda’nın, Riyad, Cidde, Ed Dammam, Mekke ve Medine gibi Suudi Arabistan’ın en büyük şehirlerinde hizmet verdiğini de belirtelim. Temizlikyolda kurucuları Hakan Kibar ve Koray Kibar’dan gelen bilgilere göre yurt dışı operasyonlarındaki yakalanan başarıyı daha hızlı büyütmek için ihtiyaç durumunda yeni bir yatırım turu da açılabilir.

Son olarak 7 yıllık bir girişim olan Temizlikyolda'nın bugüne kadar 4 farklı yatırım aldığını ve 37 yatırımcıya ulaştığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.