KOBİ'lerin dijital ödemeleri benimsemesi, POS sağlayıcılarına yarıyor

Dijital ödemeler ABD'deki küçük işletmeleri doyuruyor ve satış noktası sağlayıcılarının hedef kitlelerini büyütmeleri için önemli bir fırsat sunuyor.
KOBİ'lerin dijital ödemeleri benimsemesi, POS sağlayıcılarına yarıyor

Dijital ödemeler ABD'deki küçük işletmeleri doyuruyor ve satış noktası sağlayıcılarının hedef kitlelerini büyütmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Bank of America'nın yaptığı bir araştırmaya göre, küçük ve orta ölçekli işletmelerin %90'ı kredi kartı ve %84'ü banka kartları ile ödemeyi kabul ediyor. Banka kartlarının 2018'deki yükselişiyle tüketici tercihleri nakitten uzaklaşırken, küçük işletmeler de elektronik ödemeleri daha fazla kabul etmeye başladı. Bu noktada POS şirketlerinin de işlerini büyütmenin yeni yollarını ararken dikkat etmesi gerekiyor.

POS sağlayıcıları için, dijital ödemelere olan talebin artması müşterileri çekmek için bir yol olabilir. Çünkü POS yazılım platformu kullanımı, KOBİ'ler arasında oldukça popüler. KOBİ'lerin %60'ı, dolandırıcılık önleme, işletme ve çalışan yönetimi teklifleri veya borç verme gibi ödemelerin ötesinde araçlar sunan POS yazılım çözümlerini kullanıyor.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.