Sigortacılık, sektörlere göre ekosistem kapasitelerine bakıldığında yetersiz kalıyor

Paylaşılan yeni bir rapora göre sigortacılar, yenilikçi meslektaşlarından ve agile girişimlerden önemli ölçüde kopma riskiyle karşı karşıyalar.
Sigortacılık, sektörlere göre ekosistem kapasitelerine bakıldığında yetersiz kalıyor

Paylaşılan yeni bir rapora göre sigortacılar, yenilikçi meslektaşlarından ve agile girişimlerden önemli ölçüde kopma riskiyle karşı karşıyalar. Bu durumun yaşanmasını istemeyen sigortacılar, yenilikçi meslektaşlarını ve agile girişimleri ortak ekosistem oluşturmaya veya onları ekosistemlerine katılmaya zorluyorlar

Sektörler için ekosistemlerin oldukça önemli olduklarını da hatırlatalım. Ekosistemler özellikle tüketici ihtiyaçlarını karşılamak için aynı sektörde veya sektörler arasında bir ortaklar ağı olarak sunuluyor. Örneğin otomotiv firmaları, sigortacılar ve bankalar ekosistemde iş birliği yaparak müşterilere finansman ve sigorta ile araç satın almalarını sorunsuz bir şekilde sağlamak için birliği yapabiliyorlar.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.