İnteraktif video platformu Cinema8, raporlama özelliği ile gerçek zamanlı ölçümleme yapıyor

Cinema8 ile interaktif videoların izlenme analitiklerine, heatmap’lerine kolayca erişim sağlamanın mümkün olduğunu belirtelim.
İnteraktif video platformu Cinema8, raporlama özelliği ile gerçek zamanlı ölçümleme yapıyor

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan, teknopark şirketi Gobito'nun dağıtım ağı ve bulut bilişim sağlayıcılarından Akamai altyapısıyla hizmet veren interaktif video platformu Streamx, 2018'in haziran ayı itibarıyla Cinema8 markası olarak yoluna devam etme kararı aldığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Cinema8 ile interaktif videoların izlenme analitiklerine, heatmap’lerine kolayca erişim sağlamanın mümkün olduğunu belirtelim.

Platform raporlama özelliği ile izlenme sayıları, tamamlanma oranları alarak tarayıcı, lokasyon gibi informatik bilgileri kullanıcıların erişimine açıyor. Ayrıca bu raporları, MS Excel dokümanı olarak indirme imkanı veriyor. Cinema8'in raporlama özelliğinin en önemli noktası ise video üzerindeki interaktivite eklenen noktalara ve sorulara izleyicilerin verdiği tepkileri/cevapları bahsedilen genel raporlama özellikleri ile alabiliyor olması.

Özellikle kurumsal firmaların kurum içi eğitimlerindeki analitik ihtiyaçlarına denk gelen raporlama özelliği, Cinema8’in tercih edilmesinin önünü açıyor. Ayrıca LMS’ler (Learning Management System) ile entegre çalışarak kurumların, kullanıcılarının eğitimi tamamlama ve izlenme sürelerini ölçmelerini sağlıyor. Kullanıcılar detaylı raporlarına Cinema8 üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyorlar.

Sürükle-bırak araçlarla "Video Interaction, Video Editing, Personalization, Gamification & Storyboarding" gibi kurguların hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan Cinema8, aynı zamanda YouTube, Vimeo, Kaltura, Brightcove gibi video paylaşım platformları ile entegre bir şekilde çalışıyor ve bu entergrasyonun sonunda Video CMS platformu oluşturuluyor. 

Son olarak Cinema8'in katıldığı Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı ile ABD'ye de açıldığını ve uluslararası pazardaki potansiyel kullanıcı ve iş ortağı ağını genişleterek interaktif videoyu birçok sektöre ulaştırmaya devam ettiğini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.