İşletmeler için geliştirilen Firefox Premium satışa sunuldu

Firefox, işletmeler ve kurumsal dünya tarafından kullanılabilecek olan yeni ücretli servisini duyurdu.
İşletmeler için geliştirilen Firefox Premium satışa sunuldu

Günümüzün popüler internet tarayıcılarından biri olan Firefox, işletmeler ve kurumsal dünya tarafından kullanılabilecek olan yeni ücretli servisini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde Firefox'un yeni sürümü ile 3. parti takip çerezleri ve kripto madenciliği engelleyeceğini sizlere aktarmıştık.

Bugün ise işletmeler ve kurumsal firmalar için geliştirdiği Firefox Premium'u duyuran Firefox, kullanıcıları için gelişmiş destek seçenekleri sunacak. Firefox'un ücretsiz versiyonunun hem ev hem de işletme kullanımı için sunulmaya devam edileceğini de aktaralım.

Kurulum başında 10 dolarlık bir ücrete sahip olacak olan Firefox Premium, kullanıcılarına çeşitli avantajlar da sunacak. Firefox Premium'un sunacağı avantajlar arasında kurumsal müşteri portalı, SLA yönetim aracı, kritik Firefox olaylarıyla ilgili proaktif bildirimler, SLA ile kritik güvenlik hatası düzeltmeleri, Firefox ve yol haritasına katkıda bulunmak yer alıyor.

İşletmelerin Firefox kurulumlarını özelleştirmelerine, dağıtmalarına ve yönetmelerine yardımcı olan Firefox Premium'un sağladığı destek ve avantajlar oldukça kapsamlı.

Firefox'un geliştiricisi konumunda olan Mozilla için yeni bir gelir kanalı olacak olan Firefox Premium'un işletmeler için Firefox'u daha çekici bir hale getirmesi de hedefleniyor. Son olarak Firefox'un daha güvenli bir internet deneyimi sunmak adına "Firefox Private Network" isimli yeni bir servisi daha kullanıma sunduğunu da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.