Mall IQ, 1,1 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu

500 Startups ve Fırat İşbecer gibi önde gelen isimlerden 2016 ve 2018 yıllarında yatırım almış olan Mall IQ, yeni yatırım turunda 212 öncülüğünde, 500 Startups ve diğer değerli melek yatırımcılarının katılımlarıyla 1,1 milyon dolar yatırım aldı.
Mall IQ, 1,1 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu

Müşterilerin fiziksel dünyadaki alışveriş niyetlerini, donanım gerektirmeden gerçek-zamanlı anlamayı ve bu datayı aksiyon alınabilir içgörülere çevirmeyi amaçlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Mall IQ, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

500 Startups ve Fırat İşbecer gibi isimlerden 2016 ve 2018 yıllarında yatırım almış olan Mall IQ, yeni yatırım turunda 212 öncülüğünde, 500 Startups ve diğer değerli melek yatırımcılarının katılımlarıyla 1,1 milyon dolar yatırım aldı.

Yaklaşık 4 yıl önce San Francisco’da, Batu Şat ve Ferit Ozan Akgül tarafından kurulan girişim, müşterilerin yoğun şekilde alışveriş yaptığı alışveriş merkezlerinde ve bölgelerdeki davranışlarını donanım gerektirmeden ölçümleyip alışveriş niyetlerini satın alma öncesinde öngörüp, perakende, sadakat, bankacılık ve e-ticaret uygulamalarının müşterilerine doğru yerde ve zamanda doğru mesajla iletişim kurabilmesini sağlıyor.

Mall IQ, Mobil SDK’sı ile banka, cüzdan, perakende, sadakat ve e-ticaret uygulamalarına entegre olup, kampanya paneli ile uygulamaların CRM/Kampanya takımlarının müşterilerini segmente etme, onlara doğru yer ve zamanda push iletişimi sağlama ve kampanya performansının ölçülebilmesine imkan tanıyor.

Mall IQ’nun Türkiye dışında Orta Doğu ve ABD'de birçok kurumsal müşteriye sahip olduğunu ve Çin pazarında da son aylarda oldukça ilgi gördüğünü de ekleyelim. San Francisco, İstanbul ve Ankara’da takım arkadaşlarına sahip olan Mall IQ, Türkiye’deki teknik yetenekler ile Silikon Vadisi kültürünü harmanlayarak farklı zaman dilimlerinde çalışmayı fırsat haline getirmeyi hedefliyor.

Son olarak alınan yeni yatırım ile ABD pazarına odaklanmayı planlayan Mall IQ, Türkiye ve Orta Doğu’daki müşterilerinden öğrendiklerini ürünlerini geliştirmek için kullanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.