Türk girişimcilerden Berlin'de ortak çalışma alanı: Engelnest

Aslı Şeyda Engel ve Ferhat Engel tarafından kurulan Engelnest, Berlin'de açıldı.
Türk girişimcilerden Berlin'de ortak çalışma alanı: Engelnest

Tüm dünyada önemli bir trend haline gelen ortak çalışma alanları (Co-working Space), ülkemizde de pek çok başarılı örneğe sahip. Avrupa'da da oldukça popüler olan ortak çalışma alanlarına bugün bir yenisi daha katıldı. Paylaşılan bilgilere göre Türk sermayeli ortak çalışma alanı Engelnest, Berlin'de açıldı.

Engelnest sayesinde Türk girişimlerinin hızla global bir hele gelmeyi hedefledikleri bu dönemde, girişimciler için Berlin’de bir adres olmuş oldu. İki girişimci kardeş Aslı Şeyda Engel ve Ferhat Engel tarafından açılan Engelnest aynı zamanda LabX Kurucusu Fuat Sami tarafından da destekleniyor.

Aslı Şeyda Engel ve Ferhat Engel’in kolektif olarak 25 yıllık medya ve mühendislik deneyimlerinin gelecek girişimciler için de büyük bir avantaj sunması hedefleniyor. Engelnest ortak çalışma alanı Berlin’in Schöneberg bölgesinde yer alıyor. 

Şu an için Engelnest'in sadece 1 şubesi olduğunu da ekleyelim. 1000 m2’lik kapalı ofis alanı bulunan Engelnest’in 200 kişilik kapalı ve 300 kişilik açık etkinlikler için kapasitesi de bulunuyor. 7 gün 24 saat açık olacak olan Engelnest, toplantı odaları ve ofislere de sahip. 

Girişimcilere adres gösterme, masa ve kapalı ofis hizmetleri sunan Engelnest’te düzenli olarak mentorluk ve networking etkinlikleri de olacak. Bugün Almanya saati ile 19.00'da açılış partisi düzenlenecek olan Engelnest’in Berlin'deki tüm girişimcileri açılış partisine beklediğini de belirtelim. Engelnest ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.