Apple'ın oyun abonelik servisi Apple Arcade, 19 Eylül tarihinde kullanıma sunulacak

Aylar önce tanıtılan Apple Arcade servisinin detayları ise bugün gerçekleşen etkinlikte paylaşıldı.
Apple'ın oyun abonelik servisi Apple Arcade, 19 Eylül tarihinde kullanıma sunulacak

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla sizlere aktardığımız Apple'ın özel etkinliği az önce başladı. Etkinlikte karşımıza çıkan ilk konu ise Apple Arcade oldu. Hatırlatmak gerekirse Apple’ın oyun odaklı abonelik hizmeti Apple Arcade’i tanıttığını sizlere geçtiğimiz Mart ayında aktarmıştık. 

Aylar önce tanıtılan servisin detayları ise bugün gerçekleşen etkinlikte paylaşıldı. Mobil, masaüstü ve TV için geliştirilen bir oyun abonelik servisi olan Apple Arcade, içinde 100'ü aşkın özel oyun barındırıyor. Apple Arcade içinde yer alan oyunları iPad, iPhone, Mac ve Apple TV cihazları ile birlikte oynamak mümkün. Söz konusu oyunların başka abonelik servislerinde yer almadığını da ekleyelim.

Apple Arcade servisine üye olduktan sonra platform içinde yer alan tüm oyunları indirmek ve oynamak mümkün. App Store içinde yer alan yeni Arcade sekmesi ile servisin sunduğu oyunlar ile ilgili detaylar da paylaşılacak.

Bu sekmede kişiye özel oyun önerileri ile birlikte oyunlar hakkında editöryel içerikler de yer alacak. Yapılan etkinlikte Konami, Capcom ve Annapurna gibi önemli oyun firmaları ile yapılan iş birlikleri ve yeni oyunlar tanıtıldı.

Paylaşılan bilgilere göre 19 Eylül tarihinde kullanıma sunulacak olan Apple Arcade servisinin fiyatı ise 4,99 dolar olacak. Apple'ın Arcade servisinin aylık ücretinin 4,99 dolar olabileceğini geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. 50 ülke için kullanıma sunulacak olan abonelik servisinin ilk ayının ücretsiz olarak sunulacağını ve aile üyeliği olacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.