Apple TV+ 1 Kasım'da, 100'den fazla ülkede kullanıma açılacak

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla size canlı bloglama ile aktardığımız Apple Özel Etkinliği'nde Apple TV+'ın detayları da açıklandı. 
Apple TV+ 1 Kasım'da, 100'den fazla ülkede kullanıma açılacak

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla size canlı bloglama ile aktardığımız Apple Özel Etkinliği'nde Apple TV+'ın detayları da açıklandı. 

Yazdan bu yana 3 içeriğin fragmanının yayınlandığını belirtelim. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jason Momoa gibi önemli oyuncularla iş birliği içinde olan Apple, etkinliğe özel olarak See adlı dizisinin de aksiyon dolu fragmanını yayınladı. See'de görme engelli insanlardan yardım aldıklarını belirten Tim Cook, diziyi çok sevdiğini ve izleyenlerin de seveceğini umduğunu söyledi. See'nin bir bölümü için harcanan paranın 15 milyon dolar olduğunu da hatırlatalım.

Apple TV+ aylık 4,99 dolar olacak

Apple TV+, 1 Kasım tarihinde açılmış olacak ve aylık üyelik ücreti ise 4,99 dolar olarak belirlenmiş. Üstelik bu ücreti ödeyenlerin tek bir hesabı olmayacak, tüm aile Apple TV+ hizmetinden yararlanabilecek. 100'den fazla ülkede aynı anda aktif edilecek olan Apple TV+ için Apple'ın bir süprizi de var. Apple ürünlerinden alan biri Apple TV+'ı 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek. Servis Apple TV uygulaması yardımıyla izlenebilecek.

Bugüne kadar Apple TV+ ile ilgili birçok detayı sizlerle paylaşmıştık. Apple'ın dijital yayın servisindeki özel içerikler için 6 milyar dolar harcağını da geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Zira Apple, Netflix gibi daha köklü şirketlerle rekabet edebilmek için orijinal bir programlama kütüphanesi oluşturmayı düşünüyor. Aslında Apple'ın bütçesi, bu yıl orijinal içeriklere 15 milyar dolar harcamayı planlayan Netflix'in oldukça altında kalıyor. Ancak daha cömert ödeme koşulları teknoloji devinin Hollywood'da anlaşma kazanmasına yardımcı oluyor.

Ancak yakın zamanda yayına alınması planan Disney Plus'ın Apple'ın işlerini nasıl etkileyeceği de merak konusu diyebiliriz.

Sonuç olarak 1 Kasım'dan sonra aramıza yeni bir dijital yayın servisi katılıyor ve içerikleri merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.