Fransa merkezli harcama yönetimi girişimi Spendesk, 38,4 milyon dolar yatırım aldı

Bütün şirket giderlerini tek bir yerde toplayan harcama yönetimi girişimi Spendesk, Index Ventures'ın liderliği üstlendiği B Serisi yatırım turunda 38,4 milyon dolar yatırım aldı.
Fransa merkezli harcama yönetimi girişimi Spendesk, 38,4 milyon dolar yatırım aldı

Bütün şirket giderlerini tek bir yerde toplayan harcama yönetimi girişimi Spendesk, Index Ventures'ın liderliği üstlendiği B Serisi yatırım turunda 38,4 milyon dolar yatırım aldı. Bununla birlikte şirketin aldığı toplam yatırım 49,4 milyon dolara ulaştı.

Yeni yatırımla birlikte şirket, Berlin ve Londra'da da ofisler açmayı, platformuna daha fazla para birimi eklemeyi ve yeni özellikler geliştirmeyi planlıyor. Şirketin geçtiğimiz yıl çalışan sayısını 20'den 120'ye çıkardığını ve şu anda Avrupa'da Spendesk kullanan 1500 şirket bulunduğunu hatırlatalım.

Fransa merkezli girişim, kullanıcıların şirketlerindeki harcamaları izlemesine, çalışanlarını net bir onay süreci ile güçlendirmesine ve defter tutma işlemlerini kolaylaştırmaya olanak tanıyor. Servis temelde Revolut veya N26 gibi çalışıyor. Ancak rakiplerinin aksine kendi işini kurumsal düzlemde ilerletiyor.

Spendesk'i kullanabilmek için kayıt işlemlerinden sonra IBAN hesabınızı sisteme entegre etmeniz gerekiyor. Akabinde isterseniz işlemlerinizi bu hesap üzerinden, isterseniz tanımladığınız farklı hesaplara yönlendirebiliyorsunuz. İşlemler konusundaki politikaları ise kullanıcı kendi belirleyebiliyor. Örneğin; herkesin mesleğine bağlı olarak ödeme limitleri belirleyebilir ve pahalı ödemeleri onaylamaktan kimin sorumlu olduğunu tanımlayabilirsiniz. Yoldayken, herhangi bir şirket kartı gibi Spendesk'i kullanarak doğrudan ödeme yapabilirsiniz. Nakit veya başka bir kartla ödemek zorundaysanız, Spendesk mobil uygulamasından makbuzun bir fotoğrafını çekebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.

Ayrıca benzer araçlar için ödeme yapmadığınızdan emin olmak için tüm online aboneliklerinizi Spendesk arayüzünden de izleyebilirsiniz. Serbest çalışanlar kiralarsanız, tüm faturalarınızı platforma yükleyebilir, bekleyen faturalarınızla birlikte bir XML olarak dışa aktarabilir ve bankacılık portalınıza yönlendirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.