Yahoo servisleri dünya genelinde çöktü

Paylaşılan bilgilere göre Yahoo Mail servisinin kullanıcıları sabah saatlerinden bu yana servise erişemiyor.
Yahoo servisleri dünya genelinde çöktü

Günümüzün popüler e-posta servislerinden olan Yahoo, olumsuz bir haber ile karşımıza çıktı. Paylaşılan bilgilere göre Yahoo Mail servisinin kullanıcıları sabah saatlerinden bu yana servise erişemiyor. DownDetector'ın paylaştığı bilgilere göre Yahoo Mail, "İngiliz Yaz Saati" ile 07.38 saatleri sularında dünya genelinde çöktü.

Şu an için servisin neden çöktüğü ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmadığını da aktaralım. Paylaşılan bilgilere göre Yahoo Mail kullanıcılarının yüzde 61'i sorunun web sitesinden kaynaklı olduğunu belirtirken, yüzde 38'i ise giriş yapma kısmında sorun yaşadıklarını belirtti.

Kullanıcılarının şikayetlere başlamasının ardından Twitter üzerinden bir açıklama yapan Yahoo, e-posta servisi de dahil olmak üzere kullanıcılarının bazı servislerine erişemeyebileceğini belirtti

Şu anda en büyük önceliklerinin bu sorunu çözmek olduğunu da paylaşan Yahoo, kullanıcılarının sabrı için teşekkür de etti. Şu an için bir sorunun bir siber saldırıdan mı yoksa teknik bir problemden mi kaynaklığı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.