Apple Watch için uyku takibi özelliği önümüzdeki hafta tanıtılabilir

Paylaşılan bilgilere göre Apple, önümüzdeki hafta düzenlenecek olan etkinlikte Apple Watch modelleri için uyku takibi özelliği sunacak
Apple Watch için uyku takibi özelliği önümüzdeki hafta tanıtılabilir

10 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyecek olan Apple, yeni ürün ve teknolojilerini gözler önüne serecek. 10 Eylül tarihi yaklaştıkça Apple'ın tanıtabileceği yenilikler ile ilgili söylentiler de her geçen gün artıyor. Bugün 9to5Mac tarafından paylaşılan bir habere göre Apple, Apple Watch modelleri için yeni bir özellik sunacak.

Paylaşılan bilgilere göre Apple, önümüzdeki hafta düzenlenecek olan etkinlikte Apple Watch modelleri için uyku takibi özelliği sunacak. "Time in Bed tracking" adına sahip olacak olan Apple'ın uyku takibi özelliği, uyku kalitesi, hareket, ses ve kalp atış hızını ölçecek.

Tıpkı diğer Apple Watch verileri için de olduğu gibi uyku takibi özelliği ile elde edilen veriler Apple'ın Sağlık uygulaması aracılığı ile ulaşılabilir olacak. Aynı zamanda Apple Watch içinde "Sleep" yani uyku isminde yeni bir uygulama olacağını da ekleyelim.

Apple Watch modellerinin şarjlarının çok da uzun süreler dayanmadıklarını da hatırlatalım. Söz konusu özelliğin kullanılabilmesi için Apple Watch modellerinde yeterli şarjın olması gerekiyor. Buradaki problem ise Apple Watch kullanıcılarının akıllı saatlerini genelde gece şarja takmaları.

Paylaşılan bilgilere göre Apple Watch modelleri yatmadan önce saatlerin şarja takılması için bir bildirim de gönderecek. 3. parti uygulamalar ile Apple Watch ile uyku takibi yapılabildiğini de hatırlatalım. Son olarak uyku takibi özelliğinin hangi Apple Watch modelleri için kullanıma sunulacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.