Üretkenlik aracı Thrive, kullanıcının ihtiyacı olan tüm adımları bünyesinde barındırıyor

Ücretli bir iOS uygulaması olan Thrive, kaydettiğiniz fikirleriniz konusunda nasıl ilerlediğinizi grafik yardımıyla görmenize olanak sağlıyor.
Üretkenlik aracı Thrive, kullanıcının ihtiyacı olan tüm adımları bünyesinde barındırıyor

Gelişen teknolojiyle birlikte herhangi bir işi yapmak ve yapılacakları hatırlamak için uzun uzun notlar alma devri sona erdi. Her geçen gün bir yenisiyle karşılaştığımız üretkenlik araçları da bu noktada kişilerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Ancak bahsi geçen üretkenlik araçlarının hemen hemen hepsinin benzer işlevler yaptığını söyleyebiliriz, bu yüzden aradan sıyrılmak isteyen araçların kullanıcıya farklı bir yenilik sunması bekleniyor.

Ücretli bir iOS uygulaması olan Thrive'ın diğer araçlara göre öne çıktığı bazı alanlar mevcut. Örneğin bir işi yapmayı planlıyorsanız, daha önce yapılmış örneklerine platform üzerinden göz atabiliyorsunuz. Bu hem ilham almanıza hem de gelecek hedeflerinizin nasıl şekilleneceğini görmenize olanak sağlıyor. Hedeflerinizi ertelemenize olanak sağlayan Thrive, bunun için size bir süre veriyor. Yani erteliyorsunuz ama yapacağınızdan vazgeçmiyorsunuz diyebiliriz. 

Thrive'ın belki de en güzel özelliği, kaydettiğiniz fikirleriniz konusunda nasıl ilerlediğinizi grafik yardımıyla görebiliyor oluşunuz. Thrive, herhangi bir konuda karar alırken bunu görselleştirmenize de olanak sağlıyor. Yani seçenekler arasında kaldığınızda hangi işi yapmanın sizin için daha karlı olduğunu görsellerle kıyaslayabiliyorsunuz. Bu noktada Thrive'ın adeta bir PowerPoint sunumu gibi ilerlediğini söyleyebiliriz.

Birkaç uygulamayı bünyesinde barındırmasıyla öne çıkan Thrive'ın ücretsiz olmadığını bir kere daha belirtelim. App Store Türkiye'de 12,99 TL olarak ücretlendirilen uygulama, gereksiz aboneliklerin önüne geçmeyi hedeflediği için böyle bir gelir modeli seçmiş. Zira bir kere ücret ödedikten sonra Thrive'ı ömür boyu kullanabiliyorsunuz. 

Cristian Moisesi tarafından geliştirilen Thrive'a buradan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın şu an için Android'de aktif olmadığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.