Lokasyon bazlı iş arama uygulaması: hemeniş

. İş arayanlar için oldukça başarılı bir alternatif olan hemeniş, hem iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda.
Lokasyon bazlı iş arama uygulaması: hemeniş

Kullanıcısına en yakın iş fırsatlarını keşfetmeleri konusunda yardımcı olan bir mobil uygulama olarak hizmet veren hemeniş, 1 Mayıs 2019 tarihi itibariyle kullanıma sunuldu. İş arayanlar için oldukça başarılı bir alternatif olan hemeniş, hem iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda.

Mükrime Alptekin tarafından kurulan hemeniş uygulaması, şu an için 26 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. hemeniş, kendi iş kurallarını belirleyerek çalışmak isteyenlerle, verimliliğini artırmak isteyen iş verenlerin harita üzerinden kolayca birbirini bulmasını sağlayan bir platform olarak hizmet veriyor. 

hemeniş’e üye olmak, platformda ilan vermek, iş arayan/işveren ile iletişime geçmek ise oldukça kolay. hemeniş’i diğer iş bulma servislerinden ayıran en önemli özellik ise iş arayanların da ilan verebiliyor olması. İş arayanlar meslekleri, becerileri veya değerlendirebilecekleri zamanları doğrultusunda iş aradıklarına ve hangi koşullarda çalışabileceklerine dair ilan verebiliyorlar.

İşverenler için ise sürekli güncellenen canlı yönetim paneli sistemiyle veriyi anlamlı bilgiye dönüştürme hizmeti sunan platform, bu özellik sayesinde şirketlerin eleman arama sürecinde destekleyici ve zaman tasarrufu sağlayan bir role sahip olmayı hedefliyor.

Yaklaşık 100 bin üyeye sahip olan hemeniş, paylaşılan bilgilere göre her hafta yüzde 40 oranında büyüyor. Daha önce sizlere aktardığımız İşin Olsun uygulaması gibi rakiplere de sahip olan hemeniş, özellikle harita bazlı bir altyapıyla çalışması ve kullanıcının iş aradığına dair ilan verebiliyor olması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan hemeniş, bireysel iş veren ve küçük işletmelerden ilan ücreti almıyor. Şu an için platformu kullanmak adına bir ücret talep etmeyen hemeniş, ilerleyen dönemlerde kurumsal müşterilerden ücret alacağı bir gelir modeli oluşturmayı hedefliyor. Dilerseniz hemeniş uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.