Kurumsal dünyanın eğitim arama motoru: KATALOQ

Kurumsal şirketlerin çalışanları için sağladığı her türlü eğitim, etkinlik, konuşmacı ve mekan arayışlarına çözüm bulmayı hedefleyen KATALOQ, kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor.
Kurumsal dünyanın eğitim arama motoru: KATALOQ

Kurumsal dünyanın arama motoru olma amacı ile yola çıkan KATALOQ, Tezgahçılar'ın kurucu ortaklarından Burçak Yıldırım Orhan ve Kolektif House'un kurucu ortaklarından Arda Yiğithan Orhan tarafından kuruldu. Kurumsal şirketlerin çalışanları için sağladığı her türlü eğitim, etkinlik, konuşmacı ve mekan arayışlarına çözüm bulmayı hedefleyen KATALOQ, kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. KATALOQ platformunun şu an için beta sürecinde olduğunu da ekleyelim.

Kurumların yeni dijital hafızası olma özelliğini de taşıyacak olan KATALOQ, kurumsal şirketlerin çalıştıkları ya da çalışmak istedikleri içerik sağlayacılarla ilgili tüm datayı saklama imkanı sunuyor. Saklanan bilgilerin diledikleri ekip arkadaşlarıyla paylaşılabileceğini de ekleyelim.

Kurumsal şirketler KATALOQ aracılığı ile içerik ya da mekan sağlayıcılarının sayfalarında bulunan "Teklif Al" butonuna basarak eğitim, etkinlik, danışmanlık ya da organizasyon hizmetleri için onlardan teklif alabiliyorlar. Hizmet veren ve alanlar için yeni bir kanal ve teklif havuzu oluşturan KATALOQ, kurumsal eğitim ve etkinlik sağlayıcılara reklam, optimizasyon ve SEO katkısı da sunuyor.

Komisyona dayalı bir gelir modeline sahip olmayan KATALOQ, hizmet sağlayıcıların ödediği aylık üyelik ücretleri ile gelir elde ediyor. İçerik talep eden kurumsal şirketler için ise KATALOQ üyeliğinin tamamen ücretsiz olduğunu da ekleyelim. KATALOQ üyesi hizmet sağlayıcılar, açılışa özel olarak ilk bir ay herhangi bir ücret ödemiyor.

Türkiye'de ilk kez kurumsal dünyanın tüm paydaşlarını bir platform altında buluşturduklarını belirten KATALOQ kurucu ortağı Burçak Yıldırım Orhan, birçok şirketin insan kaynakları ve kurumsal iletişim müdürleri ile görüştüklerini ve ortak ihtiyaçların derinlemesine analizi sonucunda KATALOQ'un doğduğunu dile getirdi. Şu an için KATALOQ platformunun  kullanıcıları arasında ise Vodafone, Sahibinden, Avivasa, Eczacıbaşı, Aktif Bank, ING, The Raffles, LC Waikiki, The Game, Rixos, TÜVTÜRK gibi kurumsal şirketlerin bulunduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.