Mobil uygulamadan banka hesabı açma oranı, hem KOBİ'lerde hem de bireyselde artış gösteriyor

Mobil bankacılık uygulamalarının yaygınlaşması ve daimi olarak kendini geliştiriyor olması hem bankalar hem de banka müşterileri açısından olumlu geri dönüşler sunuyor.
Mobil uygulamadan banka hesabı açma oranı, hem KOBİ'lerde hem de bireyselde artış gösteriyor

Teknolojinin her geçen gün daha fazla ilerlemesi, hayatın her alanında kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle mobil uygulamalardan önce bankacılık işlemlerinin ciddi anlamda efor gerektirdiğini söyleyebiliriz. Nitekim mobil bankacılık uygulamalarının yaygınlaşması ve daimi olarak kendini geliştiriyor olması hem bankalar hem de banka müşterileri açısından olumlu geri dönüşler sunuyor.

Daha önceki Webrazzi Insights yazılarımızda mobil bankacılığın öneminden, kullanıcı tarafında sağladığı kolaylıklardan bahsetmiştik. Para çekme ve yatırmada QR kodun önemi, Webrazzi Online Bankacılık ve Ürün Kullanımı Araştırması'nda karşımıza çıkmıştı. Bankaların mobil uygulamalarının kolaylık sağladığı başka bir alan ise uygulama üzerinden banka hesabı açmak.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.