Apple, seramik ve titanyum kasaya sahip Apple Watch modelleri üzerinde çalışıyor

Ortaya çıkan görsellere göre Apple Watch Series 4 ailesine seramik ve titanyum kasalara sahip olan iki yeni model eklenecek.
Apple, seramik ve titanyum kasaya sahip Apple Watch modelleri üzerinde çalışıyor

10 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlikle birlikte yeni modellerini tanıtmaya hazırlanan Apple, Apple Watch için yeni lüks modeller üzerinde çalışıyor. iHelpBR'nin paylaştığı bilgilere göre Apple, Apple Watch ailesine iki yeni lüks model ekleyecek.

iHelpBR'nin ulaştığı görsellere göre Apple Watch Series 4 ailesine seramik ve titanyum kasalara sahip olan iki yeni model eklenecek. Apple'ın daha önceki dönemlerde seramik kasaya sahip Apple Watch modelleri ürettiğini hatırlatalım. Fakat Apple Watch Series 4 ailesi için bugüne kadar herhangi bir seramik model üretilmemişti.

İlk olarak Apple Watch Series 2 ailesi ile satışa sunulan seramik kasa, beyaz renkte üretilmişti. Apple Watch Series 3 ailesinde ise hem beyaz hem de gri seramik kasalı modeller satışa sunuldu. Apple Watch Series 4 ailesi için sunulacak olan seramik modellerin hangi renkte olacakları ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Titanyum ise Apple'ın ilk kez kullanacağı bir material olarak dikkatleri çekiyor. iHelpBR'in ulaştığı görsellerin saatlerin ilk kurulduklarında ekrana gelen animasyonların görüntüleri olduklarını da belirtelim. Görsellerde ‘Designed by Apple in California’ imzası ve Apple Watch modellerinin kasalarının hangi materialden üretildikleri belirtiliyor. 

Hem seramik hem de titanyum kasaya sahip olacak olan modellerin 40 ve 44 mm seçeneklere sahip olacaklarını da belirtelim. Yılın ilk aylarında konu ile ilgili açıklamalar yapan ünlü analist Ming-Chi Kuo'nun Apple'ın seramik bir Apple Watch modeli üzerinde çalıştığını açıkladığını da hatırlatalım. Son olarak yeni Apple Watch modellerinin 10 Eylül'de düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılabileceklerini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.