Facebook, gizlilik temalı cafe açacak

Cafelerde Facebook'un ücretsiz olarak gerçekleştirdiği gizlilik kontrolünü yaptırmak isteyen kullanıcılara yine ücretsiz olarak kahve ikramı yapılacak.
Facebook, gizlilik temalı cafe açacak

Facebook, kullanıcıların sosyal ağdaki gizlilik ayarları konusunda bilgi alabilmesi için Birleşik Krallık'ta 5 tane pop-up kafe etkinliği düzenlemek üzere harekete geçti.

Şirket, ilk pop cafe etkinliğini 28 ve 29 Ağustos tarihlerinde Londra'nın Great Eastern Street bölgesinde yer alan The Attendant'da gerçekleştirecek. Edinburgh'da yer alan Union Brew Lab Coffee Bar'ın da geçici olarak bir Facebook cafesine dönüşmesi bekleniyor.

Ücretsiz kahve ikramı ile gizlilik kontrölü

Cafelerde Facebook'un ücretsiz olarak gerçekleştirdiği gizlilik kontrolünü yaptırmak isteyen kullanıcılara yine ücretsiz olarak kahve ikramı yapılacak. Gerçekleştirilen gizlilik kontrolünde ise kullanıcıların başkalarıyla gereğinden fazla bilgi paylaşılmadığından emin olunacak. 

Facebook'un Kuzey Avrupa Başkan Yardımcısı Steve Hatch, yaptığı açıklamada kurulacak olan  bu pop-up cafelerin kullanıcıların gizlilik ayarlarını nasıl yönetecekleri konusunda daha fazla bilgi almasını sağlayacağını belirtti. 

Hatch, tüm bu bilgilendirmenin kahveler yapılırken kısa bir süre içinde gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.