Audi'den 2 bin euroluk elektrikli scooter: Audi e-tron Scooter

Popülerlikleri nedeniyle pek çok büyük firma da elektrikli scooter üretmeye başladı. Bugün ise Almanya merkezli otomotiv üreticisi Audi, elektrikli scooter modeli ile karşımıza çıktı.
Audi'den 2 bin euroluk elektrikli scooter: Audi e-tron Scooter

Elektrikli scooter paylaşım girişimlerinin popülerleşmesi ile birlikte elektrikli scooter modellerine olan ilgi de her geçen gün artıyor. Söz konusu popülerlik nedeniyle pek çok büyük firma da elektrikli scooter üretmeye başladı. Bugün ise Almanya merkezli otomotiv üreticisi Audi, elektrikli scooter modeli ile karşımıza çıktı.

Audi e-tron scooter adındaki model, bir scooter ile kaykayın karışımı gibi görünüyor. Diğer elektrikli scooter modellerinden farklı olarak 4 tekerlekli bir tasarıma sahip olan Audi e-tron scooter, paylaşılan bilgilere göre 2020 yılında satışa sunulacak.

4 tekerleği sayesinde standart scooter modellerine oranla daha dengeli bi sürüş imkanı sunan Audi e-tron scooter modelinin fiyatı ise 2 bin euro. Audi tarafından paylaşılan bilgilere göre Audi e-tron scooter modeli saatte 20 km hızlarına kadar çıkabiliyor.

20 km menzili var!

Tek elle kullanılabilen Audi e-tron scooter, yaklaşık 12 kilo ağırlığında. Elektrikli scooterlar ile kıyaslandığında oldukça pahalı bir alternatif olan Audi e-tron scooter modelinin menzili ise sadece 20 km. Taşınabilirlik anlamında oldukça başarılı bir alternatif olan Audi e-tron scooter, katlanabilir bir tasarıma da sahip.

Hem ön hem de arka kısmında ledlere de sahip olan elektrikli scooter modeli, fren yapıldığında arka kısmındaki ledi kırmızı yaparak diğer sürücüleri uyarıyor. Son olarak Audi e-tron scooter modelinin bluetooth ile akıllı telefonunuza bağlanabildiğini ve hırsızlık gibi durumlarda kullanıcısını uyardığını de ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.