Araba.com’da ayda 7 Milyon TL’lik işlem yapılıyor

Araba.com’da sürekli artan değerlerle ayda 7 milyon TL’lik kayıtlı alım satım işlemi yapılıyor.

Tasit.com ve Datamotiv’i bünyesine katan Garaj Sepeti'nin Araba.com’u da satın aldığını sizlere geçtiğimiz yılın Temmuz ayında aktarmıştık. Yaklaşık 9 aylık çalışma sonucunda yenilenen Araba.com’da araç alım satımının çeşitli modelleri de sunuluyor.

Araba.com’u satın aldıktan sonra yaptıkları pazar araştırmasını baz alarak Araba.com’da yenilikler yaptıklarını vurgulayan Garaj Sepeti CEO’su Mehmet Çelikol, yaptıkları araştırmada müşterilerin araba alma ve satmada yaşadığı zorlukların öne çıktığını dile getirdi.

Bu bilgilerle Araba.com’u güncellediklerini ve platformu sürücülere araç ve yedek parça alım satımında yeni nesil çözümler sunan öncü pazar yeri olarak konumlandırdıklarını da paylaşan Çelikol, şu anda Araba.com’un 3 milyonluk veritabanının bulunduğunu ve sürekli artan değerlerle ayda 7 milyon TL’lik kayıtlı alım satım işlemi yapıldığını da paylaştı.

Paylaşılan bilgilere göre Araba.com’u 2019 yılının sonuna kadar 100 milyon TL'lik kayıtlı alım satım işlemi yapması hedefleniyor. Yenilenen Araba.com’da Sertifikalı Araç, Bana Araba Bul ve Hemen Araba Sat hizmetleri ön plana çıkıyor.

Araba.com’un Sertifikalı Araç özelliği uzmanı tarafından yerinde bizzat incelenmiş pazarlığı yapılmış araçları kapsıyor. 7 gün sebepsiz iade garantisinin de yer aldığı hizmet kapsamında, sürücüler endişe etmeden sadece Araba.com uzmanı ile muhatap olarak araç alım işlerini tamamlıyorlar.

Araba.com’un bir diğer hizmeti olan Bana Araba Bul sayesinde ise bütçesini veya tercih edilen aracın özelliklerini Araba Bul formunda belirten sürücülere en uygun araç, uzmanlar tarafından en kısa sürede bulunuyor. Son olarak Hemen Araba Sat hizmeti ile aracınızı satmak oldukça kolay bir işleme dönüşüyor.

Hemen Araba Sat sayfasından aracın satış değerine ilişkin fiyat motoru sürücüye fiyat aralığı veriyor. Bu fiyatı beğenen sürücüler ister Araba.com’un Hemen Araba Sat noktasına aracını getiriyor ve 30 dakikada parasını nakit olarak alıyor isterse de Araba.com uzmanları aracı yerinde ziyaret ederek ödemeyi yapıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.