Elon Musk, attığı arı emojili tweet'lerle takipçilerinin kafasını karıştırdı

Tesla CEO'sunun Twitter hesabına baktığımızda, sanki botanik parkında dolaşıyormuşuz gibi karşımıza bol bol arı çıkıyor.
Elon Musk, attığı arı emojili tweet'lerle takipçilerinin kafasını karıştırdı

Elon Musk'ı Twitter üzerinden takip edenler, Musk'ın genellikle zıpır olarak tabir edebileceğimiz tweet'ler attığını iyi bileceklerdir. Ünlü iş adamı, kimi zaman kendi şirketlerine dair yenilikleri sosyal medya üzerinden bu tarz paylaşımlarla açıklayabiliyor. Vaziyet böyle olunca Musk'ı takip edenler de attığı her tweet'in altında bir anlam aramaya başlayabiliyor. 

Tesla Model B ya da Model 🐝?

Ancak Musk, son dönemlerde ise işi biraz abartmış durumda. Zira Tesla CEO'sunun Twitter hesabına baktığımızda, sanki botanik parkında dolaşıyormuşuz gibi karşımıza bol bol arı çıkıyor. Bu kadar fazla arı paylaşımı da yaklaşık 30 milyon takipçisi olan Elon Musk'ın kafaları karıştırmasına neden oluyor. Takipçilerin bazıları bu paylaşımları Tesla'nın Model B veya benzeri bir şey hazırlayabildiğinin bir işareti olarak görüyor. İngilizce'de arı kelimesinin "bee" olması, bu kafa karışıklığının yaşanmasına neden oluyor. Fakat kişisel olarak belirtmem gerekirse, Elon Musk sadece Twitter'da eğlendiği için bu paylaşımları yapıyor. 

Çocuklar için bir televizyon serisi olan Teletubbies'ten Kraliçe Elizabeth'e kadar birçok kişinin arı emojilerinden nasibini aldığını da belirtelim. Elon Musk, Teletubbies fotoğrafı paylaşıp "Teletub 🐝 " yazarken, Kraliçe Elizabeth'i Teletubbies evrenine yerleştirip "Queen 🐝" paylaşımı yaptı. 

Tesla ve SpaceX CEO'sunun sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandığı biliniyor. Geçmişte bunun daha aşırı sonuçları olduğunu da hatırlatalım. Hatta Musk, bunların akabinde 20 milyon dolar para cezası ödemek zorunda kalmış ve Tesla'nın yönetim kurulu başkanlığından üç yıllığına istifa etmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.